Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

clarins eclat minute

Een lipgloss waarmee we onze lippen perfectioneren en optisch voller laten lijken, dat is wat Clarins ons belooft met deze ‘natural lip perfector’. Wij waren benieuwd en hebben het getest voor jullie!

Deze ‘Lip Perfector’ van Clarins bevat een zachte substantie die erg fijn smeert. Hij is verkrijgbaar in 6 verschillende tinten en alle kleuren bevatten een soort 3D parelmoer pigment. De parelmoer pigmenten zorgen voor weerkaatsing van het licht waardoor de lippen meer glanzen.
lip perfector clarins

  • 01 Reflet Rose
  • 02 Reflet Coral
  • 03 Reflet Beige
  • 04 Petal Shimmer
  • 05 Candy Shimmer
  • 06 Rosewood Shimmer

De lipgloss bevat natuurlijke peptide dat de aanmaak van hyaluronzuur stimuleert, en daarnaast zorgt de lipgloss voor optimale hydratatie van de lippen.clarins lip 03clarins 03 beige lip 03 clarins

Ik heb de lipgloss in de kleur 03 Reflet Beige getest. Deze kleur is heel natuurlijk, een echte nude-tint.

De lipgloss smeert fijn, ruikt erg lekker, voelt niet plakkerig en blijft ook lang zitten. Daarnaast lijken de lippen inderdaad iets voller, het lijkt alsof de substantie de ‘fijne lijntjes’ in de lippen als het ware opvult.

Persoonlijk vind ik het mooi om bij de kleur 03 Reflet Beige, een klein beetje lippotlood te gebruiken langs de rand van mijn lippen.
Hiervoor gebruik ik een lippotlood van Mac in de kleur ‘Soar’ en blend deze een beetje uit met mijn vingers voordat ik de lipgloss aanbreng.

Inmiddels begin ik aan mijn 2e tube en moet ik eerlijk bekennen dat het erg ‘verslavend’ werkt om te blijven smeren ondanks dat er nog genoeg op de lippen zit.

Ik ben erg benieuwd geworden naar andere kleuren van de Clarins Lip Perfector, ben jij ook benieuwd geworden? De 12 ml verpakkingen zijn verkrijgbaar voor 17,95 bij de Douglas.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.