Dit tassenmerk is voor de vrouw met SMAAK!

smaak amsterdam

Vandaag laten wij jullie kennismaken met het mooie Amsterdamse tassenmerk SMAAK Amsterdam! Wij ontdekten dit tassenmerk met heerlijke damestassen enige tijd geleden en zijn er sindsdien helemaal weg van!

Het van oorsprong Amsterdamse label biedt een ruim assortiment aan mooie damestassen.
Zij hebben maar één doel, niet alleen de mooiste tassen maken van Amsterdam, maar ook in de steden (en ongetwijfeld landen) vér daarbuiten.

smaak collectie

De collectie van SMAAK Amsterdam is veelzijdig, zo vind je er een mooie schoudertas voor in je vrije tijd, maar ook een chique laptoptas voor naar het werk.

Naast hoge kwaliteit duurzaam leer en hoogwaardige hardware, onderscheidt dit merk zich buiten de ‘standaard’ collectie om ook met speciale seizoensuitvoeringen. Diverse tassen worden dan in de trendkleur van een specifiek seizoen gelanceerd.

Een tijdloze tas voor een modieuze vrouw, met een eigen smaak, die weet wat zij wil. Deze omschrijving past SMAAK Amsterdam het best en dat zien we erg mooi terug in de hele uitstraling van het merk en haar damestassen.

Naast haar tassencollectie heeft SMAAK ook hele mooie portemonnees, handschoenen en andere accessoires. Ook deze items zien we terug in de bekende kwaliteit leer en in bijpassende kleuren. Combineer bijvoorbeeld jouw shopper met handschoenen in precies dezelfde kleur en stof!

store smaak amsterdam

SMAAK Amsterdam heeft momenteel twee locaties in Amsterdam, één in Rotterdam, één in Den Haag en sinds kort een nieuwe en dus 5e vestiging in Den Bosch. Mocht de winkel niet om de hoek zitten, dan is er ook nog de uitgebreide online webshop waar je de hele collectie kunt bewonderen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de hele collectie? Kijk dan snel op de website van SMAAK Amsterdam!

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.