What’s in my bag – Romy Voskuilen

whats in my  bag Anastasia Beverly HillsTegenwoordig hebben wij ‘vrouwen’ altijd wel een gevulde tas. Een kleine clutch of een hutkoffer, mensen vragen zich vast vaak af wat er nou in die tas zit! Vandaag ga ik samen met jullie de inhoud van mijn tasje ontleden.

Momenteel ben ik op Curaçao en neem hier vaak een kleine tas of clutch mee. Het is hier gewoon té warm om een grote, zwaar-gevulde tas mee te slepen, en bovendien kan je in een kleine tas niet snel iets over het hoofd zien.

Dit is wat er op dit moment in mijn tas zit en het past er ook allemaal nét in. Daarnaast zitten er sleutels in, één elastiekje, wat losgeld en mijn pinpas.tweezerman

  • Tweezerman Mini.

Mijn pincet, daar kan echt niet zonder. Ik probeer mijn wenkbrauwen -bijna- dagelijks wel bij te houden en deze mini-variant past perfect in mijn tas!

Anastasia Beverly Hills

  • Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo in Medium Brown.

Ik ben echt verliefd op de producten van Anastasia Beverly Hills! Helaas heb ik mijn potje laten vallen en is alle poeder gebroken. Er zit gelukkig nog genoeg product in om hem nu nog te gebruiken, maar er ligt in Nederland gelukkig alweer een nieuw potje op mij te wachten!

Voorheen gebruikte ik de Dip Brow Pomade van Anastasia Beverly Hills, heel fijn om mooie lijnen mee te maken.

Het kwastje van Anastasia Beverly Hills had ik ook, maar die ben ik hier kwijt geraakt dus breng ik het nu aan met de Small Smudge Brush van Elf Cosmetics. Dat is ook wel een fijn kwastje om het product mee aan te brengen!

  • Douglas Bronzing Powder Spf15.

Deze Bronzing Powder van de Douglas gebruik ik nu 5 maanden en ik ben er echt blij mee!
Dit is nummer 2 en bevat mooie pigmenten en geeft net even die ‘zomerse’ gloed.
Ik breng de Bronzing Powder aan met de Small Tapered Brush van Elf Cosmetics, maar het is fijner om het aan te brengen met een grotere kwast (alleen past deze kwast nog goed in mijn tas).

  • Lip-potlood MAC

Ik gebruikte nooit lip-potloden totdat ik de tip kreeg van een visagiste dat ik meer ‘lip’ had dan ik liet zien. Zij liet mij toen zien wat het verschil was als ik de randjes rondom mijn lippen iets meer zou accentueren.

Sindsdien ben ik op zoek gegaan naar een lip-potlood dat bij mijn lippenstift past.
Ik gebruik altijd lipstick van MAC in verschillende kleuren, maar ik was de laatste tijd echt verliefd op de kleur Brave. Uiteindelijk heb ik een lip-potlood gevonden in de kleur ‘Soar’ die het meest aansluit bij mijn lipstick.

Helaas is mijn kleur lipstick hier uitverkocht op het eiland dus heb ik mijn lipstick ingeruild voor de ‘Eclat Minute’ van Clarins.clutch zwart anastasia beverly hillsIn mijn tas vinden we vooral veel make-upjes en sommige dingen gebruik ik niet eens dagelijks, maar het geeft een fijn gevoel dat ik weet dat ik het bij me heb (vrouwen-tik denk ik).

Ik ben heel benieuwd geworden naar de inhoud van jullie tas! Dus deel het in een leuke comment hieronder!

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.