Bikini’s by 22Paradise Swimwear

Bikini’s by 22Paradise Swimwear.

Op het tropisch warme Curaçao ontdekten wij 22Paradise Swimwear. Een kleurrijk, luxe merk met geweldige bikini’s! Benieuwd naar de collectie? Wij introduceren jullie vandaag een aantal bikini’s van dit merk!

In Nederland kunnen we ons momenteel niet in een bikini stoppen, maar het is altijd leuk om alvast zomeritems te spotten!

De Nederlandse eigenaresse Sayèn Nijman had altijd een passie voor bikini’s, zo toverde zij vroeger haar saaie bikini’s om tot een mooi stukje stof en had zij altijd meer bikini’s dan andere fashionitems. Sinds Januari 2016 heeft Sayèn van haar passie haar werk gemaakt en kan zij andere mensen blij maken met haar prachtige ontwerpen.22Paradise Cactus Swimwear

Hierboven zien we het model ‘Cacti Dreams’ met de bandeau top.

De collectie bestaat uit een mix van effen stoffen afgewerkt met mesh tot mooie grafische prints met tropische invloeden zoals; bloemen, veren, citroenen en cactussen.
In de collectie vind je diverse soorten bovenstukjes waaronder de bandeau, de haltertop en nog meer, er zit dus voor iedere smaak een mooie bovenkant bij!

In vrijwel ieder bovenstukje zitten cups en bij sommige varianten zijn deze cups verwijderbaar, op de website staat vermeld bij welke top dat mogelijk is.

22Paradise Bikini's Citroen

Hierboven zien we het model #Lemonade.

De broekjes van 22Paradise zijn er in 2 soorten! De ‘brazilian’ bij de bikini’s met een print en een ‘regular’ variant bij de bikini’s met accenten van mesh.

Alle bikini’s zijn verkrijgbaar vanaf maat 36 t/m 42, daarnaast is het mogelijk om je set bijvoorbeeld in een maat 36 van broekje kopen en ineen maat 40 van bovenkant, ideaal!

22Paradise bikini's cactusHierboven zien we het model ‘Cacti Dreams’

 

* Nog een gouden tip om je bikini’s mooi te houden is om alles op de handwas te doen en niet in de wasmachine te gooien!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de hele collectie van 22Paradise? Sinds een aantal maanden is de webshop online dus kijk snel op de website!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.