Sushi eten bij Chopstix op Curaçao!

Sushi eten bij Chopstix op Curaçao.Chopstix sushi curacao

Lekker Sushi eten op het mooie eiland Curaçao, er zijn een aantal plekken waar dat zeker mogelijk is! Wij bezochten Chopstix, benieuwd naar onze ervaring? Lees dan snel verder!

Chopstix is onder de sushi liefhebbers op het eiland een bekende plek! Op Curacao heb je niet zoals in Nederland een all-you-can eat concept, maar alleen a-la-carte.

Ik ben persoonlijk écht heel erg gek op sushi en eet het in Nederland dan ook wekelijks.
Op weg naar Curacao was het dus een klein beetje afkicken voor mij. Waar ik in Nederland regelmatig online bestelde en ook wel vaak naar een all-you-can eat concept concept ging, werd het hier al snel iets prijziger als je heel erg veel zou bestellen.

Chopstix ziet er gezellig uit, het is niet heel groot en er is plek om binnen óf buiten te zitten.
S’avonds als het donker is kan je heel gezellig buiten zitten, zeker een aanrader! Vergeet alleen niet om je voor die tijd goed in te smeren tegen de muggen.

Chopstix menu kaart

De menu kaart is uitgebreid, zo kun je beginnen met een starter. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een miso soep of zeewier salade. De prijzen van de starters liggen tussen de Naf 8,50 (Fishstix) en de Naf 46,50 (voor oesters), de prijzen zijn zoals je leest gemiddeld wel vergelijkbaar met de Nederlandse tarieven.

Voor de nigiri/sashimi’s betaal je tussen de 4,25 Naf en de 5,00 Naf, dat is dus rond de  2 á 2,50 euro, niks mis mee!

De maki sushi-rolls zijn heerlijk! Je hebt de keuze bij sommige rolls om inside out (buitenkant met rijst) of seaweed out (buitenkant zeewier) te kiezen.
Ik vind beide heerlijk, maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar de inside out rolls.

De prijzen van de rolls liggen tussen de Naf 17,00 en de Naf 28,00 en krijg je rolls van 10 stuks!

Chopstix Sushi

Hierboven zie je de Santa Rosa roll, Crazy roll en de Roxy roll. Boven op het bord liggen nog een aantal nigiri’s met zalm, omelet en paling.

Het zijn echt goede stukken sushi en lekker gevuld dus mocht je op het eiland wonen of op vakantie zijn dan is het zeker de moeite waard om eens een bezoekje aan Chopstix te brengen! Heerlijke ijsjes bij Baskin Robbins op Curaçao is ook mogelijk!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.