Avondje bioscoop bij The Movies Curaçao!

Avondje bioscoop bij The Movies Curaçao!

The Movies Curacao

Op maandagavond de week goed starten met een leuke film bij de bioscoop op Curaçao? Ga dan naar The Movies in Punda. Wij komen er regelmatg en nemen jullie mee!

Bioscoop Curaçao

The Movies in Punda is de oude bioscoop hier op Curaçao, er is ook nog een bioscoop bij Sambil en een bioscoop bij Otrobanda.

Iedere maandag kan je bij The Mobies voor Naf 5,00 per persoon naar de film! De normale prijzen zijn ook niet hoog want die variëren van Naf 13,00 (2D) per persoon tot Naf 17,50 (3D) per persoon. Daarnaast heb je ook nog 4D films, waarbij je special effects hebt zoals een bewegende stoel en wind of water in je gezicht.

Je kunt hier dus omgerekend veel goedkoper naar de bioscoop dan in Nederland, en qua films draaien hier ook gewoon de nieuwste films! Superleuk om op die manier een goedkoop avondje uit te hebben.

films bij The Movies Curacao

The Movies Curacao eten

Hierboven zie je de menu’s bij de bioscoop.

Binnen in de bioscoop is het mogelijk om hele menu’s te bestellen. Het lijkt bijna op een soort fastfood restaurant dat zich ín de bioscoop bevind, heel grappig!

De eerste keer dat ik hier naar de bioscoop ging keek ik mijn ogen uit. Je ziet geregeld grote dienbladen voorbij komen met grote burgers, bakken nacho’s, hot dogs en nog veel meer!

In de zalen is genoeg airco waardoor het er soms wel fris kan zijn, zorg er dus altijd voor dat je iets van een vestje meeneemt.

Nadat de film is afgelopen ga je naar buiten via de achterkant, je komt dan uit in het zijstraatje van The Movies.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.