Aanschuifmenu bij Di Zabbia op Curaçao!

Aanschuifmenu bij Di Zabbia op Curaçao!

Di Zabbia

Heerlijk en betaalbaar uit eten, dan moet je zeker Di Zabbia bij Rif fort bezoeken. Wij zijn er al regelmatig geweest en nemen jullie vandaag mee tijdens het aanschuifmenu bij Di Zabbia op Curaçao.

 

Di Zabbia is een Italiaans restaurant waar je naast Italiaanse tapas ook iedere avond van de week terecht kunt voor een heerlijk aanschuifmenu. Wat ze aanbieden bij het aanschuifmenu wordt regelmatig afgewisseld met diverse lekkere gerechten, maar er zijn altijd rond de 5 gerechten waar je uit kunt kiezen.

Het aanschuifmenu is simpelweg een hoofd + nagerecht voor maar Naf 18,00. Je gaat hier dus letterlijk voor maar 9 euro uit eten en de kwaliteit van het eten is supergoed. Ik ken persoonlijk geen plek in Nederland waar je voor dit geld zó goed kunt eten.

Vandaag hebben we flink trek en kiezen we ook voor wat lekkere voorgerechten naast ons aanschuifmenu. Als voorgerecht hebben wij gekozen voor bruchetta met tomaat, een mandje met brood en daarbij de knoflookboter en de vitello tonato.

Di Zabbia op Curaçao.

Een klein ‘voorproefje’ van de kaart bij Di Zabbia.

Di Zabbia bruchetta vitello tonato

Hierboven zie je de voorgerechtjes!

Als aanschuifmenu hebben we gekozen voor de Bali biefstuk, een heerlijke biefstuk met een soort sambal marinade eroverheen. Bij de biefstuk wordt een bakje salade en frietjes geserveerd en nog sausjes om je frietjes in te dippen.

Di Zabbia aanschuifmenu

Hierboven zie je de Bali biefstuk met de frietjes en de salade.

Di Zabbia toetje

Hierboven zie je het toetje!

Na je hoofdgerecht heb je de keuze uit een kopje koffie, thee of het toetje dat zij op dat moment in huis hebben. De toetjes variëren van ijs tot bijvoorbeeld een lekkere brownie en vandaag hebben ze strawberry cheesecake-ijs, Mmmmm!

Buiten  het heerlijke eten kun je er ook heel gezellig zitten. Je zit op een heel gezellig pleintje, waar ze ook vaak eind van de week en in het weekend leuke live-muziek hebben op een podium.
Persoonlijk ken ik geen plek waar je zo goedkoop en lekker kunt eten en ook nog eens gezellig kunt zitten. Daarnaast is het personeel heel vriendelijk en worden wij altijd heel fijn geholpen.

 

 

 

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.