Review: De perfecte natuurlijke wenkbrauw bij de Brow Studio in Hoorn!

Review: De perfecte, natuurlijke wenkbrauw bij de Brow Studio in Hoorn!

Brow Studio HoornAltijd al perfecte, natuurlijke wenkbrauwen willen hebben? Dan ben je bij de Brow Studio in Hoorn aan het juiste adres! Wij zijn er geweest en nemen je mee tijdens ons avontuur naar de perfecte wenkbrauw.

De Brow Studio in Hoorn is 1 van Nederlands’ grootste gespecialiseerde wenkbrauwsalons. Eind 2015 openden 2 enthousiaste meiden (Shanice Haars en Phila Gast) de deuren van deze prachtige salon, met veel succes! Hun doel? Bij ieder gezicht de perfecte wenkbrauwen te creëren.

Bij de Brow Studio bieden ze maar 1 behandeling aan, deze behandeling is 38,50. In de volgende stappen lees je precies wat deze behandeling inhoud en lees je mijn persoonlijke ervaring:

  • Intake
  • Kleuren
  • Shapen
  • Harsen
  • Threaden
  • Knippen
  • Epileren
  • Stylen

Na 3,5 week mijn wenkbrauwen niet meer te geëpileerd te hebben en te laten groeien bracht ik 2 weken geleden een bezoekje aan de Brow Studio in Hoorn. Een perfecte locatie net iets buiten het centrum, waar je ook gemakkelijk gratis de auto kunt parkeren.

Bij binnenkomst werd ik heel vriendelijk ontvangen door Thirza en kreeg ik iets te drinken aangeboden. Om een duidelijk beeld te krijgen van de klant kreeg ik een formulier met daarop een intake betreft het verleden van mijn wenkbrauwen en de huidige status van mijn wenkbrauwen.

Na het invullen van het intake formulier werd ik opgehaald door Shanice, Shanice is één van de eigenaresses van de Brow Studio. Vanaf minuut 1 voelde ik mij helemaal op mijn gemak. Na het bekijken van mijn wenkbrauwen hebben we samen besproken wat mijn wensen zijn en heeft Shanice mij ook eerlijk verteld of mijn wensen haalbaar zouden zijn of absoluut niet.

Voor mijn wensen moet ik even terug in de tijd, want doordat ik erg veel heb geëpileerd miste er een aantal stukjes in mijn wenkbrauwen. Een aantal jaar geleden heb ik dan ook permanente make-up laten zetten tot vorig jaar zomer. Na meerdere malen permanente make-up te hebben laten zetten merkte ik dat mijn huid het op de een of andere manier erg snel afstoot en dat ik toch weer snel begon met het bijtekenen van mijn wenkbrauwen.

Mijn wens voor nu is natuurlijke, volle, langere wenkbrauwen, en gelukkig kon Shanice zich daar helemaal in vinden!

Behandel Brow Studio in Hoorn.

Behandelplek Brow Studio in Hoorn.

De behandelkamers zijn strak en netjes ingericht met donkere tinten.
Behandeling Brow Studio Hoorn
Een foto van tijdens de behandeling.

Na de intake worden de wenkbrauwen gemeten en geverfd. Verven is handig omdat er vaak veel donshaartjes zitten die je nodig hebt om jouw perfecte wenkbrauw te creëren. De kleur van de verf wordt afgestemd op huidskleur, haarkleur en natuurlijke de natuurlijke kleur van de wenkbrauw. Ik hou persoonlijk van koele tinten en ook daarin waren we het al snel samen eens, heel fijn! De kleur blijft gemiddeld 4 tot 6 weken mooi waarna het geleidelijk vervaagd.

Als de juiste vorm bepaald is wordt er met een milde hars van Aloë Vera al het overige haar/donshaar weggehaald. Dit is niet pijnlijk en geschikt voor de gevoelige huid.

Na het harsen worden de wenkbrauwen met een ontharingstechniek met draad extra strak gemaakt en nog geknipt. Met knippen worden alle haartjes omhoog gekamd en recht geknipt.

Tot slot worden de laatste haartjes weggehaald met het pincet en de wenkbrauwen door middel van een persoonlijk advies in model gebracht zodat je het thuis helemaal goed bij kunt houden!

Shanice zei mij al dat ik mijn doel niet in 1 behandeling zou halen en zeker wel een paar behandelingen nodig heb om mijn doel te behalen.

Toch ben ik na mijn 1e behandeling al zoveel blijer met mijn wenkbrauwen dan ik was! Wat ik vooral heel fijn vond, was dat Shanice mij vanaf het eerste moment al begreep in wat ik mooi vind en waar ik naartoe wil.

before brow studio hoorn

Dit is een ‘before’ foto, helemaal blanco en je ziet duidelijk dat ik stukjes mis.

after browstudio Hoorn

En after! Ik ben heel erg blij met de geverfde kleur en de vorm van mijn wenkbrauwen!

Echt een geweldige tip: Shanice adviseerde mij om met castorolie aan de slag te gaan. Door castorolie iedere avond op de wenkbrauwen in te masseren, schijnt de huid dunner te worden waardoor haartjes makkelijker naar buiten kunnen komen. Een perfecte manier dus om weer vollere wenkbrauwen te krijgen!

Vanaf nu mag ik niet meer epileren en daar hou ik me heel netjes aan! Over een aantal weken posten wij een vervolg op deze behandeling zodat jullie mijn weg naar de perfecte wenkbrauwen kunnen volgen én introduceren wij ook de (make-up) wenkbrauw-lijn van de Brow Studio in Hoorn!

Een afspraak inplannen bij de Brow Studio in Hoorn? Dat kan online via de website!

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.