Review: Proef de mymuesli Holland muesli variant!

Review: Proef de mymuesli Holland variant!

mymuesli Holland

Een muesli gevuld met échte Nederlandse ingrediënten! mymuesli bracht de Holland variant op de markt en wij waren benieuwd naar hoe deze muesli smaakt. Ben jij net zo benieuwd? Lees dan nu onze ervaring!

Alle muesli’s van mymuesli zijn 100% biologisch en voldoet aan hoge kwaliteiten.
Op de website vind je samengestelde muesli’s zoals deze Holland variant, maar je kan ook je eigen muesli samenstellen met de ingrediënten die jij lekker vindt. Er is keuze uit 80 verschillende ingrediënten dus er zit altijd wel iets tussen!

De Holland muesli is gemixt met Nederlandse duindoorbessen en chia zaden.
De muesli bevat een basismix van 8 verschillende granen en een extra bite doordat er een yoghurt-sinaasappel crunch doorheen zit.
mymuesli Holland inhoud

Naast een mooie verpakking aan de buitenkant, ziet de inhoud er ook heel kleurrijk uit.

De basismix van 8 bestaat uit de volgende 8 granen: havermout, gerst vlokken, rogge of tarwe vlokken, PurPur tarwevlokken, spelt, Kamut-en emmer vlokken en Teff vlokken.

Je proeft een ‘zuurtje’ en ik denk dat het komt doordat er duindoorbessen inzitten. Persoonlijk vind ik het lekker met (magere) yoghurt of amandelmelk, maar doordat het iets ‘zuurs’ heeft matcht het voor mij het beste met (magere) yoghurt. Doordat er zoveel is gemixt mis ik eigenlijk geen ingrediënten, maar is het wel lekker (misschien niet zo gezond, maar af en toe moet dat wel kunnen) om er een klein beetje honing doorheen te doen.
mymuesli ingredienten

Een overzicht van de ingrediënten achter op de verpakking.

 

Voor een gezond ontbijt of gewoon een lekkere snack tussendoor is myemuesli de perfecte oplossing. Naast de diverse muesli’s hebben zij ook havermout voor de liefhebbers!

Ben jij ook benieuwd naar de mymuesli Holland variant, alle andere varianten, of wil jij een eigen variant samenstellen? Kijk dan op de website en online of ga naar de mymuesli store in Utrecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.