Toffe cadeaus voor jouw vriend of man!

Toffe cadeaus voor jouw vriend of man!


Het valt niet mee om jaarlijks weer een leuk en origineel cadeau te vinden voor je vriend/man, maar één ding staat vast: hij is ieder jaar weer opnieuw jarig. We gaven je in een eerder artikel al wat originele cadeaus die ongetwijfeld enthousiast ontvangen zullen worden, maar in dit artikel geven je wat cadeau-inspiratie
speciaal gericht op mannen.

cadeautips-vriend-man

Gin voor het drankorgel

Is jouw man wel van een lekker glaasje op z’n tijd? Gin toevallig? Of Gin-tonic? Dan is het geven van een mooie fles Gin een goed plan. Welke je moet kopen? Als het een cadeautje is, is het belangrijk dat de Gin er a) mooi uit ziet en b) lekker smaakt. Dan kom je wat ons betreft uit bij Bobby’s Gin.

Bamboe boxers voor de fashionking

Boxershorts zijn de laatste tien jaar belangrijk geworden voor de man. Hoewel het “maar ondergoed is”, vinden mannen het belangrijk dat boxershorts stijlvol zijn. Ben jij wel een beetje uitgekeken op de Bjorn Borg of Muchachomalo boxershorts van je man? Geef ‘m dan eens een Bamigo boxershort. Zijn mooi, hip én ze zitten heel veel zachter dan Bjorn Borgs omdat ze van Bamboe textiel zijn gemaakt. Gegarandeerd een succesvol cadeau!

Elitebier voor de oerman

Is jouw vriend of man zo’n hippe gast met een baard, tattoosleeve en krulsnor? Dan houdt ‘ie ongetwijfeld van speciaalbier. En dan bedoelen we niet Grolsch Bokbier, maar bijvoorbeeld IJ Wit, Kwak of Gouden Carolus Tripel. Ken je ze niet? Dat is natuurlijk ook de bedoeling. Zorg voor speciaalbier wat nog écht speciaal is. Daar wordt iedere man gelukkig van, trust us!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.