Het perfecte overhemd vinden met de app van Overhemden.com!

Het perfecte overhemd vinden met de app van Overhemden.com!

overhemden.com overhemd 2

Een overhemd vinden van mooie kwaliteit en met de juiste pasvorm, voor vrouwen niet half zo makkelijk als voor mannen. Overhemden.com introduceerde onlangs zijn nieuwe app om heel simpel online het juiste overhemd te scoren. Wij waren nieuwsgierig naar de werking van de app en hebben een overhemd besteld.

Elke vrouw kan wel een overhemd in haar kast gebruiken. Is het niet voor een zakelijke gelegenheid dan is het misschien wel voor werk of om te combineren bij een casual outfit!

Met Overhemden.com is wellicht dé perfecte app ontwikkeld om jouw overhemd gemakkelijk online te shoppen. De app geeft namelijk toegang tot meer dan 2.000 verschillende overhemden van nationale en internationale merken. Daarbij wel de note dat de collectie grotendeels voor mannen is, maar no worries, ook voor vrouwen hebben ze gelukkig hele mooie overhemden.

Onze ervaring met de app van Overhemden.com:

Wij bestelden het overhemd ‘Jacques Britt’ via de app en delen graag onze ervaring door jullie stap voor stap te laten zien hoe de app werkt.

app overhemden.com

Zo ziet het beginscherm eruit van de Overhemden.com app. Door naar beneden te scrollen is het gehele assortiment te zien.

app overhemden.com maattabel

Met deze handige maattabel kun je nooit de fout in gaan met de maat.

app overhemden.com ac

Met alle details van het overhemd weet je precies wat je koopt.

 

overhemden.com

Door in te zoomen kun je een nog betere blik werpen op het product. 

 

overhemden.com overhemd

overhemden.com overhemd 2

overhemden.com overhemd boord
De app onthoudt trouwens persoonlijke voorkeuren als boordmaat en bestelgegevens, zodat je een toekomstige bestelling makkelijk kunt realiseren. Daarnaast heeft Overhemden.com gratis verzenden in Nederland & België bij een bestelling boven de 50 euro en heb je 14 dagen bedenktijd. Tot slot is het heel eenvoudig om in de Overhemden.com app af te rekenen met alle bekende betaalmethoden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het assortiment of ben je zelf toe aan een nieuw overhemd en wil je er een bestellen? Download dan nu de Overhemden.com app in jouw app store en bestel je eigen overhemd!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.