4 x De perfecte shapewear voor onder iedere outfit bij LASCANA

Bij LASCANA shop jij de perfecte shapewear voor ieder lichaamsdeel.

Lingerie is de basis van je outfit, maar vergeet shapewear niet. Shapewear zorgt ervoor dat we onze beste punten accentueren en dat kleding nog mooier om het lichaam valt. LASCANA heeft een ruim assortiment shapewear en vandaag vertellen wij jullie er alles over.

Het is bewezen wanneer je lekker in je vel zit, en wanneer je je zelfverzekerd voelt, je dit ook uitstraalt. Met de juiste basis onder je kleding komt alles nog beter en mooier tot z’n recht en zorgen we ervoor dat je de show steelt in die mooie jeans of met de feestdagen in een little black dress.

Shapewear wordt ook wel vaak onder het kopje ‘corrigerend ondergoed’ vertaald en is verkrijgbaar in vrijwel alle soorten, kleuren en maten. Daarbij speelt leeftijd ook absoluut geen rol en is het heel normaal om voor een lichaamsdeel of voor een bepaalde outfit een mooie shapewear aan te schaffen.

Welke shapewear koop je voor welk lichaamsdeel?

Ben je er nog niet helemaal uit welke shapewear je moet kopen? Dan helpen wij je graag op weg. We hebben een aantal mooie basics voor jullie op een rijtje gezet die alle belangrijke delen in kleding accentueren.

1. De shaper slip van Nuance voor de perfecte taille is  absoluut een van onze favorieten. Een fijne hoge slip waarbij je een mooi corrigerend effect creëert op de onderbuik en de lovehandles. Deze slip is ideaal als je een bepaalde strakke top aan wilt, een high waist jeans of een ander kledingstuk dat straks valt rond de middel.

 

2. De push-up body van LASCANA. Deze body is perfect voor een mooi silhouet en een prachtig decolleté. Ideaal om te gebruiken onder een jurkje of een jumpsuit voor een gecorrigeerd bovenlijf.

3. De Body-forming panty van LASCANA. De naam zegt het al, mooie benen en een prachtig silhouet. Deze panty modelleert de heupen, billen en benen en zorgt ervoor dat jij dat rokje of jukje helemaal rockt.

4. Het modellerende broekje van Susa. Ben je van plan om een rok of jurk zonder panty te dragen, maar wil je wel graag een strakke taille, billen en bovenbenen creëren? Dan zijn deze broekjes heel populair en onzichtbaar onder deze outfits. Ze zijn verkrijgbaar in het zwart, huidskleur en taupe.

 

Ben je enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig naar alle andere Shapewear items? Hier vind je de gehele collectie van LASCANA en kun je direct jouw favoriet shoppen. Met de kortingscode BLACKFRIDAY shop je nu met 21% korting.

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.