1. Bekend
  2. Andre van duin

Andre van duin

€ 10 miljoen
Beroep

Voetbalanalist

Bekendvan

Voetbalwereld

Geboortedatum

01-10-1962

Geboorteplaats

Rotterdam- West

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is Andre van duin?

Andre van duin is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Voetbalwereld en ze is Voetbalanalist van beroep.  Andre van duin is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Andre van duin is geboren op 01-10-1962 in Rotterdam- West. Als we naar het geschatte vermogen van Andre van duin kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Andre van duin wordt momenteel geschat op € 10 miljoen .

Waar komt het vermogen van Andre van duin vandaan?

Andre van duin heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Voetbalwereld en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Voetbalanalist. Binnen het wereldje is Andre van duin enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Voetbalanalist carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Andre van duin?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Andre van duin heeft opgebouwd. Zonder dat Andre van duin heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Andre van duin op een geschat vermogen uit van € 10 miljoen . Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamAndre van duin
Geboortedatum:01-10-1962
Geboorteplaats:Rotterdam- West
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Voetbalwereld
Beroep:Voetbalanalist
Geschatte vermogen:€ 10 miljoen

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Andre van duin heeft als hoofdberoep Voetbalanalist. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Andre van duin. Naast Voetbalanalist heeft Andre van duin dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Andre van duin staat momenteel op € 10 miljoen .