1. Bekend
  2. Bas Smit

Bas Smit

6 miljoen euro
Beroep

ondernemen/ influencer

Bekendvan

Instagram/ Ondernemen

Geboortedatum

26 April 1981

Geboorteplaats

Gouda

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Amsterdam-Zuid

Wie is Bas Smit?

Bas Smit is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Instagram/ Ondernemen en ze is ondernemen/ influencer van beroep.  Bas Smit is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Amsterdam-Zuid. Bas Smit is geboren op 26 April 1981 in Gouda. Als we naar het geschatte vermogen van Bas Smit kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Bas Smit wordt momenteel geschat op 6 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Bas Smit vandaan?

Bas Smit heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Instagram/ Ondernemen en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als ondernemen/ influencer. Binnen het wereldje is Bas Smit enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als ondernemen/ influencer carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Bas Smit?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Bas Smit heeft opgebouwd. Zonder dat Bas Smit heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Bas Smit op een geschat vermogen uit van 6 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamBas Smit
Geboortedatum:26 April 1981
Geboorteplaats:Gouda
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Instagram/ Ondernemen
Beroep:ondernemen/ influencer
Geschatte vermogen:6 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Bas Smit heeft als hoofdberoep ondernemen/ influencer. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Bas Smit. Naast ondernemen/ influencer heeft Bas Smit dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Bas Smit staat momenteel op 6 miljoen euro.