1. Bekend
  2. René van der gijp

René van der gijp

€ 3,5 miljoen
Beroep

Profvoetballer

Bekendvan

Voetbal

Geboortedatum

4 April 1961

Geboorteplaats

Dordrecht

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is René van der gijp ?

René van der gijp is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Voetbal en ze is Profvoetballer van beroep.  René van der gijp is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. René van der gijp is geboren op 4 April 1961 in Dordrecht. Als we naar het geschatte vermogen van René van der gijp kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van René van der gijp wordt momenteel geschat op € 3,5 miljoen.

Waar komt het vermogen van René van der gijp vandaan?

René van der gijp heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Voetbal en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Profvoetballer. Binnen het wereldje is René van der gijp enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Profvoetballer carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van René van der gijp ?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat René van der gijp heeft opgebouwd. Zonder dat René van der gijp heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt René van der gijp op een geschat vermogen uit van € 3,5 miljoen. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamRené van der gijp
Geboortedatum:4 April 1961
Geboorteplaats:Dordrecht
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Voetbal
Beroep:Profvoetballer
Geschatte vermogen:€ 3,5 miljoen

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

René van der gijp heeft als hoofdberoep Profvoetballer. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor René van der gijp . Naast Profvoetballer heeft René van der gijp dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van René van der gijp staat momenteel op € 3,5 miljoen.