1. Bekend
  2. Rob Kamphues

Rob Kamphues

onbekend
Beroep

Cabaretier

Bekendvan

Cabaret

Geboortedatum

16-09-1960

Geboorteplaats

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Wie is Rob Kamphues?

Rob Kamphues is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Cabaret en ze is Cabaretier van beroep.  Rob Kamphues is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in . Rob Kamphues is geboren op 16-09-1960 in . Als we naar het geschatte vermogen van Rob Kamphues kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Rob Kamphues wordt momenteel geschat op onbekend.

Waar komt het vermogen van Rob Kamphues vandaan?

Rob Kamphues heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Cabaret en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Cabaretier. Binnen het wereldje is Rob Kamphues enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Cabaretier carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Rob Kamphues?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Rob Kamphues heeft opgebouwd. Zonder dat Rob Kamphues heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Rob Kamphues op een geschat vermogen uit van onbekend. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamRob Kamphues
Geboortedatum:16-09-1960
Geboorteplaats:
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Cabaret
Beroep:Cabaretier
Geschatte vermogen:onbekend

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Rob Kamphues heeft als hoofdberoep Cabaretier. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Rob Kamphues. Naast Cabaretier heeft Rob Kamphues dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Rob Kamphues staat momenteel op onbekend.