Beauty: Tot 10 dagen mooie nagels met de Striplac van Alessandro!

Beauty: Tot 10 dagen mooie nagels met de Striplac van Alessandro!

striplac miniTot 10 dagen lang je nagels altijd en overal perfect gelakt hebben? Dat kan met de Striplac travel-set van Alessandro! Wij waren benieuwd en hebben het voor jullie getest.

Het Duitse merk Alessandro heeft een ruim assortiment kleurtjes binnen de striplac variant. Een fijne manier om je nagels tot wel 10 dagen mooi gekleurd te hebben zonder dat het afbrokkelt.

Daarnaast is het heel fijn dat je dit thuis bij jezelf kunt aanbrengen en er niet voor naar een gespecialiseerde salon hoeft te gaan.

Wij hebben de travel-set getest, een mini setje waarmee je er zelfs op vakantie op je best uit kunt zien!
striplac mini alessandro

striplac alessandro mini

Hoe werkt het?

Stap 1:

Sluit het UV-lampje aan met het snoertje via de laptop. Boven op het UV-lampje zit een knopje en bij iedere druk heb je 60 seconden UV-licht. Onder het lampje zitten pootjes die je uit kunt klappen en gemakkelijk je vinger onder kunt leggen. Let op; het lampje is klein en er kan maximaal 1 vinger onder.

Stap 2:

Zorg dat je nagels schoon en vetvrij zijn. Bij het pakketje zitten houtjes om je nagelriemen mooi naar achteren te duwen (dit is wel een ‘must’ voordat je de lak aanbrengt voor optimaal resultaat).

Stap 3:

Gebruik de Twin Coat uit het pakket als basis voor op de nagels. Lak iedere nagel 1 keer met deze lak en doe nagel voor nagel 60 seconden onder de UV-lamp. Maak iedere nagel schoon met de cleansing pads (bijgevoegd in het pakketje). 1 cleansing pad is voldoende voor alle nagels.

Stap 4:

Lak iedere nagel nu 1 keer met het kleurtje. Ik heb gekozen voor de Love Secret kleur een mooie, intense paarse kleur. Doe iedere nagel weer 60 seconden onder de lamp. Let goed op, na het gebruik van de kleur gebruik je géén cleansing pad.

Stap 5:

Herhaal stap 4.

Stap 6:

Na het aanbrengen van de kleur, voorzie je iedere nagel nog éénmaal van de Twin Coat.
Vervolgens doe je iedere nagel 60 seconden onder de lamp en haal je de ‘plaklaag’ met de cleansing pad weg.

striplac mini travel alessandro

Eindresultaat:

Het eindresultaat is heel mooi! Een prachtige diepe kleur en een glans die alle dagen intens blijft. Het enige nadeel vond ik de UV-lamp. Het is natuurlijk een travel-set dus in het kader daarvan heel passend i.v.m. de ruimte die het in beslag neemt, maar daardoor neemt het ook meer tijd in beslag aangezien je maar 1 vinger per keer kunt doen.

De striplac verwijderen ging heel makkelijk na 10 dagen. Je kunt het eraf trekken als het ware en ik vond de ‘schade’ aan de eigen nagels echt minimaal.

Het ideale is wel dat het écht 10 dagen goed blijft zitten. Ik heb van mezelf vaak lange nagels en door de striplac dachten mensen dat het niet mijn eigen nagels waren. Ik ga zeker nog andere kleurtjes aanschaffen voor het najaar!

Ben je ook benieuwd naar de producten van Alessandro? Neem dan een kijkje op de website! Heb je nog vragen? Post hieronder je vraag zodat wij ze kunnen beantwoorden! Wil je je nagels meer laten stralen? Laat je handen & nagels nog meer stralen met deze producten van het Kruidvat!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.