Verzorging: Gezonde en sterke tanden met Zendium Tandpasta!

Verzorging: Gezonde en sterke tanden met Zendium Tandpasta!
Zendium Tandpasta

Vandaag laten wij jullie kennismaken met het Deense tandpastamerk Zendium.
Zendium Tandpasta bevat een unieke formule, die de aanmaak van goede bacteriën stimuleert voor een natuurlijke bescherming tegen gaatjes. Wij waren benieuwd en hebben het getest!

Het Deense nummer 1 tandpastamerk, is in 1979 ontwikkeld vanuit de filosofie dat een perfect ‘smile’ altijd begint bij een gezonde mondflora.

De mondflora bevat ongeveer 100 miljard bacteriën. Gelukkig zijn deze bacteriën niet allemaal slecht voor je! Sterker nog, onderzoeksresultaten hebben aangetoond dat een groot aantal goede bacteriën, de mondflora zullen beschermen.

Zendium Tandpasta heeft een unieke formule ontwikkeld op basis van natuurlijke enzymen en proteïnen, die de goede bacteriën in de mondflora stimuleren.
Het onderzoek wijst uit dat als je 14 dagen tweemaal per dag poetst, de hoeveelheid goede bacteriën in de mond zal toenemen. Doordat de goede bacteriën toenemen en de slechte verminderen wordt je gebit op een natuurlijke manier beschermd tegen de ontwikkeling van gaatjes en tandvleesproblemen.

De formule van Zendium Tandpasta bevat:

  • Enzymen & Proteïnen: die je mond van nature gebruikt om oorzaken van gaatjes en tandvleesproblemen tegen te gaan.
  • Fluoride: om het glazuur te versterken en gaatjes te helpen voorkomen.
  • Een mild schuimmiddel: Geen SLS voor een milde bescherming van tanden & tandvlees.
  • Lactoferrine: Een eiwit dat helpt bij ontstekingen.

Zoals je leest zit er geen SLS schuimmiddel in en bevat Zendium Tandpasta geen triclosan of parabenen. Naast een verzorgende tandpasta ook een bewuste keuze!

Onze ervaring met Zendium Tandpasta:

Na een week zelf gepoetst te hebben met de Zendium Tandpasta, kan ik zeggen dat het me zeker bevalt. Ik kan nog niet volledig oordelen over het verhaal van de goede en slechte bacteriën in mijn mond, maar ik merk wel dat ik een frisse adem heb en mijn tandvlees en tanden ook goed aanvoelen.

Daarnaast ben ik zelf heel verzorgend voor mijn gebit en vind ik (en mijn tandarts ook -haha-) het belangrijk om te flossen. Het is voor mij wel even ‘afkicken’ om geen tandpasta te gebruiken waar ‘whitening’ op staat. Deze koop ik normaal gesproken altijd, maar uiteindelijk zit er in veel tandpasta’s wat niet goed is voor je.

Fijn om te weten dat Zendium daar heel bewust mee bezig is. Ik ben na het gebruik van deze variant wel nieuwsgierig geworden naar de andere varianten binnen het assortiment van Zendium.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar Zendium Tandpasta? Kijk dan op de website en hou Vrouwenstyle.nl in de gaten voor een leuke winactie in samenwerking met Zendium!

Deze blogs kunnen je ook interesseren:


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.