Beauty: Mooie nagels met de nagellak van Faby Nature!

Beauty: Mooie nagels met de nagellak van Faby Nature!

FabyNature

Het oorspronkelijk Italiaanse nagellak merk Faby, is al een tijdje verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Vandaag introduceren wij een aantal kleuren uit de Faby Nature lijn.

De Faby Nature lakken strijken gemakkelijk en egaal uit en drogen bliksemsnel.
Deze ‘nature’ lijn bevat voor 87% natuurlijke ingrediënten die werden gewonnen uit de productieprocessen van houtpulp, katoen, maïs, maniok en andere plantaardige grondstoffen.

Faby Nature nagellak bevat geen enkel ingrediënt dat werd gewonnen uit petroleum. Het is dan ook niet nodig je nagels te beschermen met een base-coat aangezien de bestanddelen en pigmenten van Faby Nature volledig onschadelijk zijn voor de nagels.

Faby
Het kwastje is breed en plat en werkt daardoor heel prettig.  Na 1 laagje lakken heb je al een mooie dekkende nagellak dus tweemaal lakken is niet eens nodig, tenzij je de kleur nóg intenser wilt hebben. De kleuren blijven bij mij ongeveer 4 dagen goed zitten. Na die 4 dagen zie je wel dat het er langzaam afgaat bij de uiterste randen van de nagels.

Nieuwsgierig geworden naar deze lijn en alle kleuren? De Faby Nature nagellak is hier verkrijgbaar voor €16,00 per stuk (15ml).

Wil je je nagels meer laten stralen? Laat je handen & nagels nog meer stralen met deze producten van het Kruidvat!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.