Travel: Ontdek deze strandlakens van KAAT Amsterdam!

KAAT AmsterdamVoor een herst/winter trip naar de zon, mag een leuk strandlaken natuurlijk niet ontbreken in je koffer! KAAT Amsterdam heeft naast interieur items ook hele toffe strandlakens en wij introduceren er vandaag een paar aan jullie!

De herfst is in aantocht, maar veel mensen hebben nog wel een leuk (warm) tripje op de planning staan. Naast een goed gevulde koffer mag een strandlaken natuurlijk niet ontbreken naast je bikini, waar vind je nou een leuke handdoek voor op het strand?

KAAT Amsterdam

KAAT Amsterdam heeft een geweldig assortiment wat betreft interieur en lifestyle en heeft een aantal kleurrijke strandlakens die je op vakantie uiteraard goed kunt gebruiken.

Tijdens onze trip op Ibiza hebben we twee KAAT strandlakens meegenomen omdat deze gewoon een ontzettend leuke en originele print hadden. De achterkant van de lakens zijn gemaakt van badstof en neemt goed vocht op. Daarnaast zijn ze lekker zacht & ruim waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je voor de helft in het zand ligt.

Alle strandlakens van KAAT Amsterdam zijn gemaakt van hoogwaardig velours en 100% katoen. Er zijn diverse varianten verkrijgbaar op KAAT Amsterdam en die vind je hieronder.

De Surfing Beach Towel is een favoriet van ons. Leuk met die palmboom-blaadjes!

Een vakantiegevoel krijgen we bij de Sunny Lime Beach Towel Yellow.

 Met de Sunlight Beach Towel Multi maak je je strandbezoek helemaal compleet.

Deze Oosterse look is uniek! De Still Water Beach Towel Blue vind je hier.

De Mimosa Beach Towel Yellow heeft een prachtige bloemen-print en shop je hier.

Wij zijn helemaal fan! Alle strandlakens van KAAT Amsterdam hebben een unieke print en dat maakt je strand of park-bezoek toch nét iets leuker. Wat ook goed is om te weten, ze blijven ook heel mooi na een wasbeurt.

Enthousiast geworden naar de strandlakens van KAAT Amsterdam of de andere mooie items van KAAT? en wil jij  nog een strandlaken scoren voor jouw herst of wintertrip? Kijk dan op de website en bestel jouw eigen item online.

Gerelateerd:

TRAVEL: 12 Weetjes over Hawaii op een rij


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.