Beauty: Met deze tips hou je zachte nagelriemen.

Beauty: Met deze tips hou je zachte nagelriemen.

hands vrouwenstyleTijdens de koude dagen hebben niet alleen onze handen, maar ook onze nagels en nagelriemen het zwaar. Vandaag geven wij jullie een aantal tips om de nagelriemen/handen zacht en soepel te houden.

Zachte handen & Nagelriemen

Om maar direct met de deur in huis te vallen, heel goed smeren! Doordat we dagelijks veel met onze handen in aanraking komen met (warm) water en vaak onze handen wassen zoals bijvoorbeeld na een bezoekje aan het toilet, droogt dit onze handen in combinatie met de kou enorm uit. Nagelriemen zijn net als een elastiek, ze zijn erg flexibel, maar breken/scheuren wel op den duur.

Om ervoor te zorgen dat je handen zacht blijven is het misschien een idee om standaard een handcrème in je tas te stoppen zodat je vaker op een dag even kunt smeren. Wij geven je graag een paar tips voor de dagelijkse verzorging van je handen:

  • Gebruik een goede hydraterende handcrème en smeer deze ook voordat je gaat slapen op de handen.
  • Gebruik een nagelolie om de nagelriemen soepel en zacht te houden.
  • Duw iedere dag de nagelriemen zachtjes naar achteren zodat deze niet gaan vastkleven op het nagelbed.
  • Drink voldoende water iedere dag.

Rituals Vrouwenstyle

Herome VrouwenstyleOur Favorites

Persoonlijk heb ik een zwak voor de handcrème van de Rituals. Ik gebruik altijd dezelfde namelijk de Dao (groene lijn). Hij is niet te vet, trekt snel in en ruikt echt heerlijk!

Daarnaast gebruik ik veel van Herôme omdat ik dit toch echt een van de beste merken vind voor mijn nagels. Ik gebruik op dit moment de nagelverharder (de dop is tevens een nail-pusher voor de nagelriemen) in de witte variant, en de olie voor mijn nagelriemen.

Heb jij nog goede producten die je graag deelt met ons voor zachte handen en nagelriemen? Laat een berichtje achter met jouw tips! Wil je je nagels meer laten stralen? Laat je handen & nagels nog meer stralen met deze producten van het Kruidvat!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.