Beauty: Stralende lach en witte tanden bij WIT in Amsterdam en Maastricht

WIT tanden blekenJe visitekaartje ben je in de eerste plaats natuurlijk zelf en een stralende glimlach is zodoende een must. Wat helpt, is als deze stralende glimlach gepaard gaat met een mooi, wit gebit. Bij WIT ben je in goede handen als het aankomt op tanden bleken, dus vandaag vertellen wij je meer over de behandelingen bij hen.

WIT is een gerenommeerde tandenbleeksalon en bestaat sinds 2003. Het is hiermee zelfs de allereerste praktijk in Nederland die deze behandeling uitvoert. Destijds was het nog toegestaan om met hoge percentages waterstofperoxide tanden te bleken, maar een aantal jaar geleden is bij wet bepaald dat dit alleen nog mag met een maximaal percentage van 6%. Daarbij mag het uitsluitend uitgevoerd worden door tandartsen.

Bij WIT werken ze alleen met mensen die zijn afgestudeerd in tandheelkunde. Zij dragen er zorg voor om jouw tanden stralend wit te maken tijdens deze behandeling en zien er ook op toe dat de behandeling altijd wordt uitgevoerd onder supervisie van een tandarts.

Na één uur loopt 80-85% van de klanten naar buiten met 6 tot 8 tinten wittere tanden, aldus WIT. Dit is dan wel weer afhankelijk van de conditie van jouw eigen tanden en wat natuurlijk realistisch en haalbaar is. Een prognose omtrent het resultaat wordt altijd netjes besproken in de salon, zodat je een reëel beeld krijgt met betrekking tot de behandeling en diens effect.

Na deze behandeling is het resultaat 2 tot 3 jaar zichtbaar, afhankelijk van hoe je jouw gebit verzorgt. Mensen die roken, veel kleurstoffen terugzien in hun eetpatroon en veel thee of koffie drinken, krijgen sneller (een) aanslag op de tanden dan mensen die dit proberen te vermijden. Door te poetsen met een speciale whitening tandpasta houd je het resultaat bovendien langer mooi, dus dit is wel te adviseren na de behandeling.

Waarom kies je voor WIT?

  • Mogelijk om je behandeling in 3 termijnen te betalen!
  • Bij 80-85% van de mensen 6 tot 8 tinten wittere tanden.
  • Binnen één uur witte tanden.
  • Veilige en pijnloze tandenbleekbehandeling dankzij de blekende werking met maar 6% waterstofperoxide.
  • Voldoet aan de Europese richtlijnen voor het bleken van tanden.
  • In plaats van onveilige warmtelampen maken zij gebruik van led-licht.
  • Geen aantasting van het glazuur.

Betaling in termijnen

Heb je de grote wens om te genieten van witte tanden, maar vind je het tegelijkertijd ook erg veel geld om in een keer te missen? Tegenwoordig bieden de salons van WIT je nu ook de mogelijkheid om je behandeling in termijnen te betalen. Zo ben je niet in één keer zoveel geld kwijt, maar kun je het bedrag verspreiden over 3 termijnen. Het eerste termijn betaal je in de salon en de overige termijnen worden automatisch via jouw betaalrekening geïncasseerd.

Meer informatie

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden? Op de website van WIT vind je nog meer informatie en kun je direct een afspraak maken. Kom langs in Amsterdam of Maastricht en geniet van een wit gebit en een mooie stralende lach.

Wij gingen onlangs op bezoek in de Amsterdamse vestiging, waar wij uitgebreid zijn geholpen. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk onze recensie van het tanden bleken bij WIT binnenkort op onze website! We raden ook aan om een kijkje te nemen naar de top 10 tandenbleeksets.

Gerelateerd:

Review: Tanden bleken bij WIT in Amsterdam en dit is het resultaat!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.