Beauty: Ontdek deze heerlijke travelsize producten van Moroccanoil!

Beauty: Ontdek deze heerlijke travelsize producten van Moroccanoil!

MaroccanoilMoroccanoil biedt een ruim assortiment aan, als het gaat om fijne haar-producten en meer. Vandaag introduceren wij 3 travel favorites uit hun collectie en vertellen wij wat deze producten precies doen!

Veel mensen kennen Moroccanoil van het treatment product dat zij aanbieden, een serum voor het haar, gemaakt uit arganolie waar we jullie straks meer over gaan vertellen. Op dit moment is Moroccanoil (van oorsprong Israëlisch bedrijf) hairsponser tijdens het Eurovision Songfestival 2019 in Tel Aviv. Bij elk optreden is Moroccanoil verantwoordelijk voor de styling van het haar, met aan de leiding Global Ambassador Antonio Corral Calero.


Treatment

Het treatment serum van Moroccanoil staat bekend om het fijne ingrediënt namelijk arganolie. Arganolie is een bestandsdeel dat het haar behandelbaar maakt na het wassen en verzorgt tijdens het stylen. Het beschermt het haar tegen warmtebronnen, maar geeft ook een bijzonder mooie glans op het haar.

Heb je fijn en/of licht(-gekleurd) haar? Ga dan voor de andere variant, de Moroccanoil Treatment Light.

Moisture Repair Conditioner

Naast de Curl, Smoothing, Hydrating, Clarifying & Extra Volume-lijn is er ook de Moisture Repair Conditioner. Deze herstelt het haar dat is beschadigd door kleuren, chemische behandelingen of styling met hitte. Door de zeer geconcentreerde formule, die rijk is aan arganolie met anti-oxidanten, herstellende keratine en vetzuren wordt het haar weer gezond. De conditioner voedt en versterkt het haar, maakt het beter handelbaar en herstelt de vochtbalans.

Het is aan te raden om deze in combinatie met de Moisture Repair Shampoo te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Perfect Defense

Ben je van plan om je haar te stijlen met een warmtebron? Dan is het aan te raden het haar goed te beschermen. Met de Moroccanoil Perfect Defense kan dat heel gemakkelijk. Het is een gewichtloze hittebeschermende spray op basis van arganolie dat het haar hydrateert en beschermt tegen de schadelijke effecten van warmtestyling tot temperaturen van 230⁰C.

Maroccanoil travelsizes

Wil jij ook reizen in stijl en ben je benieuwd geworden naar alle producten van Moroccanoil? Hier vind je alle travelsize producten die zij in het assortiment hebben.

Gerelateerd:

TRAVEL: 12 Weetjes over Hawaii op een rij


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.