Clay And Glow Lanceert 1 Hydraterend Avocado Masker

Clay And Glow Avocado masker


Een tijdje geleden lieten wij jullie al kennismaken met de producten van Clay And Glow. Een fijn merk met heerlijke gezichtsproducten voor een mooie, gezonde huid. Vandaag introduceren wij hun nieuwe trots, het Avocado masker!

Buiten dat dit nieuwe masker weer in een geweldige verpakking komt, is de geur en structuur ook weer subliem! Een lichtgroene zachte pasta dat makkelijk te verdelen is over het gezicht waarbij een lichte, zachte, aangename geur vrijkomt. Wij hebben het masker de afgelopen weken getest en zijn enthousiast! Ben jij benieuwd naar de werking van het masker en waar het jouw huid tegen beschermt? Wij vertellen je er vandaag alles over!


De voordelen van het Avocado Mask

Hydrateert en Versterkt de huid
Het Avocado Mask hydrateert de huid vanaf het eerste moment. Gelukkig hebben we inmiddels alweer wat zonnestralen af en toe, maar de kou heeft toch invloed op de huid. Heb je last van een droge huid? Dan is dit masker meteen een boost voor de huid!

Je huid zal weer stralen na het gebruik van het masker en voelt diep gehydrateerd en zacht aan. Het Avocado Mask bevat 97,2% natuurlijke ingrediënten, is dierproefvrij en vegan (PETA goedgekeurd), geen belastende ingrediënten dus!

Maakt de huid steviger & elastischer
De Avocado-olie dat in het masker gebruikt wordt, zorgt voor een stevigere en elastischere huid. Na het gebruik van het masker voel je meteen al verschil!

Helpt tegen huidveroudering
Het Avocado Mask bevat ingrediënten die helpen huidveroudering te verminderen. Ingrediënten zoals kokosolie en de antioxidanten in avocadoboter helpen het verouderingsproces te vertragen. *resultaten kunnen per persoon verschillen, elke huid is anders.

Beschermt de huid tegen UV-straling & Kalmeert de huid
Avocadoboter is een belangrijk ingrediënt in het avocadomasker, het staat erom bekend de huid te helpen beschermen tegen UV-straling. Avocado bevat een hoog-gehalte aan kalmerende en kalmerende vetzuren en antioxidanten, wat geweldig is om de huid te helpen ontspannen en kalmeren.

Hoe gebruik je het masker?

Stap voor stap
Om jullie alvast een beetje op weg te helpen, hebben we hieronder een step-by-step gemaakt hoe je het masker kunt gebruiken.

  • Zorg ervoor dat je de huid eerst goed reinigt.
  • Open de pot en pak een kleine hoeveelheid uit de pot met je kwast.
  • Gebruik niet teveel want een dun laagje is al voldoende op de huid.
  • Verdeel het masker, maar laat de ogen en de mond vrij van product.
  • Laat het 15-20 minuten zitten (óf doe een overnight)
  • Spoel vervolgens met lauw-warm water af.
  • Dep het gezicht droog en breng serum en/of nachtcrème aan.
  • Geniet van een heerlijke, zachte huid!

Overnight Mask
In plaats van het masker na 15 tot 20 minuten af te spoelen is het ook mogelijk om het masker een nachtje te laten intrekken. Het masker wordt snel opgenomen door de huid dus je hoeft niet bang te zijn dat het afgeeft op je kussen. Wij hebben de overnight manier nog niet geprobeerd, maar dat staat nog op de planning. Na 15-20 minuten merk je al aanzienlijk verschil in de huid dus we zijn benieuwd wat een hele nacht gaat doen.

Tot slot
Na al deze informatie over dit nieuwe masker van Clay And Glow ben je vast nieuwsgierig geworden. Wil je het masker zelf uitproberen of ben je benieuwd naar alle andere producten? Je shopt het masker in de webshop van Clay And Glow voor €29,95 en de Silicone Application Brush om het masker aan te brengen shop je hier voor maar €6,95.

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.