WONEN: Wat is nu dé droom in huis van iedere vrouw?

Wat is nu dé droom in huis van iedere vrouw? Als het gaat om de inrichting, dan is de kledingkast essentieel. Een kast op maat of walk in closet?

kast op maat of walk in closet wonen interieur inrichting tips

Wanneer het gaat om zaken in huis, dan heb je ongetwijfeld een wensenlijst waar je u tegen zegt. Dat is helemaal niet erg. Er moet ten slotte wat te wensen overblijven. Maar wanneer je één onderdeel zou mogen kiezen om te hebben in huis, wat wordt het dan? Wij durven de stelling wel aan dat er met stip één element is waar vrijwel iedere vrouw van droomt: een prachtige walk in closet. Maar blijft dit een droom, of is het haalbaar? Laten wij eens kijken naar dat laatste.

Welke vrouw heeft er nu niet het liefst zo veel mogelijk kleding?

Kleding en schoenen. Twee zaken waar je niet genoeg van kunt krijgen. Of hebben. Maar hoe meer kleding en schoenen je hebt, des te meer opbergruimte je nodig hebt. Daar wringt de schoen vaak – no pun intended. Want waar laat je alles? Kastruimte is essentieel. En als je dan toch zou mogen kiezen, dan wil je natuurlijk de mooist mogelijke kast om jouw kleding en schoenen in op te bergen.

Nu kun je in veel woonwinkels prachtige kasten kopen, maar wil je echt het beste van het beste, en het mooiste van het mooiste, dan is een inloopkast natuurlijk de crème de la crème. Een klein stapje realistischer is misschien een kast op maat. Niet zo zeer dat een inloopkast per definitie duurder of moeilijker is, maar je hebt er vaak wel extra ruimte of een extra kamer voor nodig. Laten we toch eens kijken naar beide mogelijkheden.

kast op maat wonen interieur inrichting tips

Een kast op maat voegt echt wat toe

Ben jij in de gelegenheid om te investeren in een kast op maat, dan is dat wat ons betreft een no brainer. Ten eerste krijg je met een kast op maat de mogelijkheid om een kast te laten creëren die qua uitstraling en vormgeving echt helemaal bij je past. Maar een kast op maat laten maken, biedt je natuurlijk nog meer voordelen. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om ook de indeling op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat je jouw kleding, schoenen en accessoires optimaal kunt opbergen. Een kast op maat betekent natuurlijk ook dat deze helemaal voor jouw ruimte ontworpen wordt. Zo haal je het maximale uit de beschikbare ruimte en opbergruimte.

kast op maat of walk in closet wonen interieur inrichting tips

Dream big: een inloopkast als kers op de taart

En dan de ultieme droom van bijna iedere vrouw wanneer het aankomt op de combinatie kleding en huis: een inloopkast. Een inloopkast is qua uitstraling niet te evenaren. Maar ook qua opbergruimte en gebruiksgemak is dit het summum. Mits je hiervoor natuurlijk de ruimte hebt in huis. Heb je die ruimte, dan is een inloopkast een investering waar je absoluut geen spijt van zult krijgen. Sterker nog: elke dag weer geniet je daarvan. Of het nu de aanblik is, het gebruik of de ruimte die je hebt om je aan te kleden.

Onze tip: schakel wel een specialist in voor een inloopkast of kast op maat. Dit zijn namelijk investeringen die je niet vaak doet, uiteraard. Zorg er daarom voor dat alles wordt zoals je wilt.

kast op maat of walk in closet wonen interieur inrichting tips

Lees ook:

De top 10 keukentrolleys


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.