Bedekte badkleding trends

Een bekend probleem bij veel vrouwen: je gaat lekker op vakantie, naar de zee of naar een zwembad, maar je voelt je niet comfortabel in een bikini. No problem! Er zijn heel veel opties waardoor jij je toch zelfverzekerd kunt voelen in badmode. In deze blog nemen wij je mee in een paar prachtige bedekte badkleding items.

Het corrigerend badpak

Naast corrigerend ondergoed zijn er tegenwoordig ook steeds meer corrigerende badpakken. Een perfecte optie als je op zoek bent naar een boost van zelfvertrouwen om helemaal te kunnen stralen. Corrigerende badpakken zijn er om je natuurlijke vormen te accentueren en tegelijkertijd kleine onzekerheden weg te werken. Zo wordt een eventueel buikje gecamoufleerd en je taille geaccentueerd. Het comfort daarentegen is zeker niet minder. Wie wil dat nou niet? Een mooi gestroomlijnd lichaam zonder in te leveren op comfort.

Naast het comfort is het uiterlijk van je badpak een belangrijk puntje. Ga je voor een drukke print of juist een mooie basic kleur? Het is tegenwoordig allemaal mogelijk! Ligt jouw voorkeur bij een mooie basiskleur? Probeer dan eens het corrigerend Annadiva badpak. Een mooi basic zwart badpak met corrigerende functie. Verkrijgbaar in cup C t/m G.

De high waist bikini

Een high waist bikini is een perfecte middenweg tussen een bikini en een badpak. Door het hoge broekje worden zowel je heupen als een gedeelte van je buik netjes verborgen. Het broekje zorgt voor een accent op je taille zodat je mooie vrouwelijke vormen goed naar voren komen. Daarnaast lijken je benen optisch langer door de hoge uitsneden bij je benen. Dat wil toch iedereen?

De top van een highwaist bikini kun je is zoals je gewend bent van de standaard bikini. Dit betekent dat hier ook vele keuzes in mogelijk zijn. Zoek vooral het model waar jij je fijn in voelt en wat bij jouw lichaam past. Alle combinaties zijn mogelijk!

De tankini

Heb je toch liever een bikini die wat meer bedekt? Probeer dan eens een tankini. Een tankini is een tweedelig zwempak. De top kan tot de navel of tot de heupen komen. Het is dus eigenlijk een langere vorm van de bikini. Het woord tankini komt dan ook van de woorden tanktop en bikini. Door de lange top worden eventuele onzekerheden bedekt.

Tankinis zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Van leuke printjes tot effen kleurtjes. Het kan dus zo gek als je zelf wilt. Ga je binnenkort er nog even tussenuit? Koop dan snel een tankini voor de vakantie!

Of je nou gaat voor en corrigerend badpak, een tankini, highwaist bikini of gewoon een normale bikini, je kunt het plaatje helemaal compleet maken door jouw badkleding leuk af te stylen. Dit kan je doen met leuke accessoires zoals een bijpassende haarband, pareo of een trendy strandjurkje.


No Comments Yet

Comments are closed

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.