Review: Sleek I-Divine Palette

 

Sleek MakeUp staat bekend om haar mooie oogmake-up. Populair is bijvoorbeeld de I-Divine Palette, een oogschaduw palet met 12 verschillende kleuren. Wij hebben 1 van de 11 I-Divine Palettes uitgetest voor jullie!

I-Divine Palette is één van de bestsellers van het merk Sleek MakeUp en dat is niet voor niets. De I-Divine palettes hebben heel veel pigment zodat felle en donkere kleuren niet vervagen en lang mooi blijven. Ze zijn er in 11 kleuren combinaties waarvan ieder doosje 12 kleurtjes bevat, zowel matte als glanzende kleuren.

idivine sleekDit is de I-Divine palette in de kleur ‘Au Naturel 601’ .
De kleuren zijn onder andere van links naar rechts en van boven naar beneden: nougat, nubuck, cappucino, honeycomb, toast, taupt, conker, moss, bark, mineral earth, regal en noir.

Hele natuurlijke basic kleuren voor een make-up die daarom ook erg ‘safe’ is. Voor de wat meer gedurfde dames onder ons zijn er nog 10 andere kleuren combinaties!

Ik heb voor deze gekozen, omdat ik – zoals ik al in een eerdere blog aangaf – zelden oogschaduw gebruik en ‘als’ ik het dan gebruik, dan ga ik liever voor wat ‘natuurlijkere’ kleuren.

arm sleekHier heb ik de donkerste kleuren uit het I-Divine Palette op mijn arm getest.

brush sleekIn de I-Divine Palette vind je een handig kwastje om de oogschaduw aan te brengen. Persoonlijk vind ik wel dat als je dat kwastje wat vaker gebruikt (en vaak van kleur wisselt) het de oogschaduw minder opneemt. Zorg er dus voor dat je je kwastje reinigt, zodat deze ‘schoon’ blijft voor een volgende keer!

nougatHier heb ik de kleuren ‘nougat’ en ’taupe’ gemixt op het kwastje om aan te brengen.

eyeshadowJe kunt er ook voor kiezen om de oogschaduw natuurlijk met de vingertoppen aan te brengen. Door de warmte van je vingers wordt de oogschaduw vaak nóg meer ‘geblend’ dan alleen met een kwastje.

green eye

Nog een klein beetje van de kleur ‘Moss’ op de uiteinden van het ooglid.

eyes closed

Even blenden met de andere kleurtjes die ik heb gebruikt! Het eindresultaat is niet overdreven, maar gewoon heel simpel en belangrijk, waar ik mezelf prettig bij voel! 🙂

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de diverse I-Divine kleurenpalettes van Sleek MakeUp? Kijk dan snel hier!

 

 

 


1 Comment
  1. Wat een gaaf oogschaduwpalette, ze staan al heel lang op mijn verlanglijstje. Hebben, hebben hebben! Sinterklaas of de Kerstman straks maar even lief aankijken:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.