Review: Lashlift bij Love Lashes Curaçao!

Review: Lashlift bij Love Lashes Curaçao!

after lashlift love lashes curacao

Mooie, lange, gekrulde wimpers, helaas heeft niet iedereen dat! Tegenwoordig bestaat er de lashlift, een methode om de wimpers semi-permanent te krullen. Benieuwd naar mijn ervaring? ik ben bij Love Lashes Curaçao geweest.

Helaas ben ik zelf niet gezegend met mooie, gekrulde wimpers, maar wél hele lange wimpers.
Ik gebruik altijd eerst een wimper-krultang voordat ik mijn mascara op doe. Op het moment dat ik geen wimper-krultang zou gebruiken, zijn mijn wimpers zó recht dat ze zelfs iets naar beneden staan aan de bovenkant. Met een wimper-krultang kom ik niet bij alle haartjes en vind ik het soms ook wel pijnlijk als je vanaf de aanzet de tang gebruikt.

Tegenwoordig zie je al veel voorbij komen op internet over de lashlift en de resultaten zijn heel mooi! Afgelopen maandag bezocht ik Love Lashes Curacao op Curaçao, waar eigenaresse Laura met verschillende wimpertechnieken werkt. Van wimperextensions tot aan de lashlift, op wimpergebied ben je bij haar aan het juiste adres.

Persoonlijk ben ik niet het type voor wimperextensions, omdat ik té kritisch kijk naar het moment dat er haartjes zouden uitvallen. En ik weet ook van mezelf dat ik dat niet netjes ga bijhouden. Laura adviseerde mij daarom de lashlift, ze zei al direct dat het met mijn wimpers een heel mooi resultaat zou geven, omdat ze zo recht zijn. Het ideale van de lashlift is dat het met je eigen wimpers wordt gedaan en dat het een semi-permanente behandeling is. Dit betekend dat een lashlift gemiddeld 8 tot 10 weken goed blijft zitten.

Laura heeft eerst naar mijn wimpers gekeken om de juiste krul te bepalen. Zij vertelde mij dat mijn wimpers wel heel lang zijn, maar dat ik niet superveel wimpers heb. Sinds kort gebruik ik een andere mascara en daar krijg ik hele mooie wimpers van, dus in combinatie met de lashlift werkt dat voor mij heel goed!

behandeling lashlift curacao

Hierboven zie je de behandeling eruit ziet!

De behandeling duurt ongeveer 40 minuten, je kan even heerlijk ontspannen liggen, écht een momentje voor jezelf!  Ik was zó benieuwd naar het eindresultaat, mooie, gekrulde, lange wimpers die alleen nog een laagje mascara nodig hebben om de perfecte oogopslag te creëren.

Leuke wimper weetjes:

  • Gemiddeld verlies je 1-5 wimper haartjes per dag.
  • Wimpers groeien 0.16 mm per dag.
  • Wimpers groeien in 3 fases, de groeifase, de overgangsfase en de rustfase.
  • De groeicyclus van je wimpers duurt gemiddeld 3 maanden.

lashlift after

Hierboven zien jullie het resultaat (let op, mijn wimpers zijn niet geverfd na de behandeling!)

Op de foto boven aan de pagina, zie je hoe mijn wimpers zijn na de lashlift in combinatie met mascara. Ik ben echt súperblij met het resultaat, en ik weet ook zeker dat ik dit wil blijven doen! Het scheelt zo erg dat mijn wimpers nu al krullen van ‘zichzelf’.

Woon je op Curaçao of zoek je tijdens je vakantie op Curaçao de juiste plek om je wimpers te laten doen? Kijk dan op de Facebookpagina van Love Lashes Curaçao voor meer informatie.

Gerelateerde blogs:

Wandelen bij Park Den Dunki op Curaçao!


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.