Ik leerde de lashlift bij Love Lashes Curaçao!

Ik leerde de lashlift bij Love Lashes Curaçao!

Love Lashes Curacao Lashlift

Tijdens mijn bezoek vorige week aan Love Lashes Curaçao leerde ik hoe je een lashlift moet zetten. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder hoe dat ging!

Ik heb vorige week maandag een lashlift leren zetten en ik wil jullie graag vertellen hoe dat ging en daarnaast alle vragen erover beantwoorden. Eigenaresse Laura durfde het aan om mij los te laten op haar wimpers!

Een lashlift  wat is dat? En hoe gaat dat in zijn werk?

Een lashlift is een semi-permanente krul bij de bovenwimpers dat een houdbaarheid heeft van 6 tot 8 weken. Er wordt eigenlijk net als bij het permanenten van haren met een soort roller gewerkt waar de wimpers omheen gevouwen/geplakt worden. Vervolgens zorgt een vloeistof ervoor dat de krul erin blijft staan en jou uiteindelijk tot wel 10 weken plezier geeft van mooie, gekrulde wimpers.

De houdbaarheid van de krul is afhankelijk van de wimpergroei, bij de een zal het met 6 weken misschien al tijd zijn om het weer opnieuw te doen en bij de ander is dat misschien pas bij 8 of soms wel 9 weken het geval.

Is het schadelijk voor de wimpers?

Deze vraag stelde ik vrijwel direct aan Laura, en ik denk dat veel mensen die vraag ook graag beantwoord willen hebben. Het is niet schadelijk voor de wimpers!

Kan het met alle wimpers?

Het kan zowel met korte als met lange eigen wimpers. Het voordeel van deze behandeling is dat de wimpers nóg langer worden en je ogen daardoor ook groter lijken. Op het moment dat je deze behandeling hebt gedaan hoef je geen wimperkrultang te gebruiken en als je je wimpers ook direct laat verven dan hoef je eigenlijk ook geen mascara meer te gebruiken! Persoonlijk vind ik het wel heel mooi om met mascara nog te werken, ze lijken dan nóg langer en mooier.

Lashlift Laura Love Lashes Curacao

Hierboven zien we al 1 oog klaar, je ziet duidelijk dat de wimpers mooi omhoog gekruld staan!

Love Lashes Curacao Lashlift

Hierboven zien we het resultaat met een laagje mascara (en eyeliner).

Is het mij gelukt om de lashlift uit te voeren? En hoe vond ik het om te doen?

Yes, I did it! Het resultaat is goed gelukt gelukkig (zo voor een eerste keer, haha!).
Het is heel precies werk en gelukkig ben ik gewend om precies te  werken, maar dat neemt niet weg dat het altijd spannend is om iets te moeten doen dat je niet gewend bent om te doen.

Was het moeilijk? dat niet, maar je zit wel bij ogen van iemand anders en je wilt niks fout doen. Het is dus wel heel belangrijk dat je je daarvan bewust bent en je ook heel secuur te werk gaat met alles.

Laura was zelf ook heel blij met het resultaat dus mijn missie is geslaagd!

Woon je op Curaçao of zoek je tijdens je vakantie op Curaçao de juiste plek om je wimpers te laten doen? Kijk dan op de Facebookpagina van Love Lashes Curaçao voor meer informatie.

Gerelateerde blogs:

Wandelen bij Park Den Dunki op Curaçao!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.