1. Bekend
  2. Andy van der meijde

Andy van der meijde

600.000 euro
Beroep

Voetballer, ondernemer

Bekendvan

Voetbal

Geboortedatum

30 September 1979

Geboorteplaats

Arnhem

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is Andy van der meijde?

Andy van der meijde is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Voetbal en ze is Voetballer, ondernemer van beroep.  Andy van der meijde is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Andy van der meijde is geboren op 30 September 1979 in Arnhem. Als we naar het geschatte vermogen van Andy van der meijde kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Andy van der meijde wordt momenteel geschat op 600.000 euro.

Waar komt het vermogen van Andy van der meijde vandaan?

Andy van der meijde heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Voetbal en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Voetballer, ondernemer. Binnen het wereldje is Andy van der meijde enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Voetballer, ondernemer carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Andy van der meijde?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Andy van der meijde heeft opgebouwd. Zonder dat Andy van der meijde heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Andy van der meijde op een geschat vermogen uit van 600.000 euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamAndy van der meijde
Geboortedatum:30 September 1979
Geboorteplaats:Arnhem
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Voetbal
Beroep:Voetballer, ondernemer
Geschatte vermogen:600.000 euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Andy van der meijde heeft als hoofdberoep Voetballer, ondernemer. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Andy van der meijde. Naast Voetballer, ondernemer heeft Andy van der meijde dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Andy van der meijde staat momenteel op 600.000 euro.