1. Bekend
  2. Ruud de Wild

Ruud de Wild

3 miljoen euro
Beroep

Radio-dj

Bekendvan

Radiowereld

Geboortedatum

24-4-1969

Geboorteplaats

Hilversum

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Amsterdam

Wie is Ruud de Wild?

Ruud de Wild is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Radiowereld en ze is Radio-dj van beroep.  Ruud de Wild is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Amsterdam. Ruud de Wild is geboren op 24-4-1969 in Hilversum. Als we naar het geschatte vermogen van Ruud de Wild kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Ruud de Wild wordt momenteel geschat op 3 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Ruud de Wild vandaan?

Ruud de Wild heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Radiowereld en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Radio-dj. Binnen het wereldje is Ruud de Wild enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Radio-dj carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Ruud de Wild?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Ruud de Wild heeft opgebouwd. Zonder dat Ruud de Wild heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Ruud de Wild op een geschat vermogen uit van 3 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamRuud de Wild
Geboortedatum:24-4-1969
Geboorteplaats:Hilversum
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Radiowereld
Beroep:Radio-dj
Geschatte vermogen:3 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Ruud de Wild heeft als hoofdberoep Radio-dj. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Ruud de Wild. Naast Radio-dj heeft Ruud de Wild dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Ruud de Wild staat momenteel op 3 miljoen euro.