1. Bekend
  2. Ben van der Burg

Ben van der Burg

24 miljoen euro
Beroep

Commercieel Directeur

Bekendvan

Sportwereld

Geboortedatum

20 April 1968

Geboorteplaats

Schipluiden

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Wie is Ben van der Burg?

Ben van der Burg is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Sportwereld en ze is Commercieel Directeur van beroep.  Ben van der Burg is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in . Ben van der Burg is geboren op 20 April 1968 in Schipluiden. Als we naar het geschatte vermogen van Ben van der Burg kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Ben van der Burg wordt momenteel geschat op 24 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Ben van der Burg vandaan?

Ben van der Burg heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Sportwereld en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Commercieel Directeur. Binnen het wereldje is Ben van der Burg enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Commercieel Directeur carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Ben van der Burg?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Ben van der Burg heeft opgebouwd. Zonder dat Ben van der Burg heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Ben van der Burg op een geschat vermogen uit van 24 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamBen van der Burg
Geboortedatum:20 April 1968
Geboorteplaats:Schipluiden
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Sportwereld
Beroep: Commercieel Directeur
Geschatte vermogen:24 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Ben van der Burg heeft als hoofdberoep Commercieel Directeur. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Ben van der Burg. Naast Commercieel Directeur heeft Ben van der Burg dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Ben van der Burg staat momenteel op 24 miljoen euro.