1. Bekend
  2. Jort Kelder

Jort Kelder

4 miljoen euro
Beroep

Presentator / ondernemer / redacteur

Bekendvan

Wisselend

Geboortedatum

22 September 1964

Geboorteplaats

Gouda

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is Jort Kelder?

Jort Kelder is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Wisselend en ze is Presentator / ondernemer / redacteur van beroep.  Jort Kelder is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Jort Kelder is geboren op 22 September 1964 in Gouda. Als we naar het geschatte vermogen van Jort Kelder kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Jort Kelder wordt momenteel geschat op 4 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Jort Kelder vandaan?

Jort Kelder heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Wisselend en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Presentator / ondernemer / redacteur. Binnen het wereldje is Jort Kelder enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Presentator / ondernemer / redacteur carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Jort Kelder?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Jort Kelder heeft opgebouwd. Zonder dat Jort Kelder heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Jort Kelder op een geschat vermogen uit van 4 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamJort Kelder
Geboortedatum:22 September 1964
Geboorteplaats:Gouda
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Wisselend
Beroep:Presentator / ondernemer / redacteur
Geschatte vermogen:4 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Jort Kelder heeft als hoofdberoep Presentator / ondernemer / redacteur. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Jort Kelder. Naast Presentator / ondernemer / redacteur heeft Jort Kelder dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Jort Kelder staat momenteel op 4 miljoen euro.