1. Bekend
  2. Erik de vogel

Erik de vogel

8-10 miljoen
Beroep

acteur

Bekendvan

televisiewereld

Geboortedatum

2-5-1961

Geboorteplaats

Nationaliteit

nederlander

Woonplaats

Amstelveen

Wie is Erik de vogel?

Erik de vogel is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als televisiewereld en ze is acteur van beroep.  Erik de vogel is nederlander en ze bezit een prachtige woning in Amstelveen. Erik de vogel is geboren op 2-5-1961 in . Als we naar het geschatte vermogen van Erik de vogel kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Erik de vogel wordt momenteel geschat op 8-10 miljoen.

Waar komt het vermogen van Erik de vogel vandaan?

Erik de vogel heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van televisiewereld en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als acteur. Binnen het wereldje is Erik de vogel enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als acteur carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Erik de vogel?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Erik de vogel heeft opgebouwd. Zonder dat Erik de vogel heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Erik de vogel op een geschat vermogen uit van 8-10 miljoen. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamErik de vogel
Geboortedatum:2-5-1961
Geboorteplaats:
Nationaliteit:nederlander
Bekend van:televisiewereld
Beroep:acteur
Geschatte vermogen:8-10 miljoen

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Erik de vogel heeft als hoofdberoep acteur. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Erik de vogel. Naast acteur heeft Erik de vogel dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Erik de vogel staat momenteel op 8-10 miljoen.