1. Bekend
  2. Pieter Zwart

Pieter Zwart

1,6 miljard euro
Beroep

CEO Coolblue

Bekendvan

Coolblue

Geboortedatum

1977

Geboorteplaats

Rotterdam

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Rotterdam

Wie is Pieter Zwart?

Pieter Zwart is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Coolblue en ze is CEO Coolblue van beroep.  Pieter Zwart is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Rotterdam. Pieter Zwart is geboren op 1977 in Rotterdam. Als we naar het geschatte vermogen van Pieter Zwart kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Pieter Zwart wordt momenteel geschat op 1,6 miljard euro.

Waar komt het vermogen van Pieter Zwart vandaan?

Pieter Zwart heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Coolblue en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als CEO Coolblue. Binnen het wereldje is Pieter Zwart enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als CEO Coolblue carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Pieter Zwart?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Pieter Zwart heeft opgebouwd. Zonder dat Pieter Zwart heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Pieter Zwart op een geschat vermogen uit van 1,6 miljard euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamPieter Zwart
Geboortedatum:1977
Geboorteplaats:Rotterdam
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Coolblue
Beroep:CEO Coolblue
Geschatte vermogen:1,6 miljard euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Pieter Zwart heeft als hoofdberoep CEO Coolblue. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Pieter Zwart. Naast CEO Coolblue heeft Pieter Zwart dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Pieter Zwart staat momenteel op 1,6 miljard euro.