1. Bekend
  2. Frits van eerd

Frits van eerd

onbekend
Beroep

CEO Jumbo

Bekendvan

Supermarkten

Geboortedatum

25 maart 1967

Geboorteplaats

Veghel

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is Frits van eerd?

Frits van eerd is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Supermarkten en ze is CEO Jumbo van beroep.  Frits van eerd is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Frits van eerd is geboren op 25 maart 1967 in Veghel. Als we naar het geschatte vermogen van Frits van eerd kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Frits van eerd wordt momenteel geschat op onbekend.

Waar komt het vermogen van Frits van eerd vandaan?

Frits van eerd heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Supermarkten en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als CEO Jumbo. Binnen het wereldje is Frits van eerd enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als CEO Jumbo carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Frits van eerd?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Frits van eerd heeft opgebouwd. Zonder dat Frits van eerd heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Frits van eerd op een geschat vermogen uit van onbekend. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamFrits van eerd
Geboortedatum:25 maart 1967
Geboorteplaats:Veghel
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Supermarkten
Beroep:CEO Jumbo
Geschatte vermogen:onbekend

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Frits van eerd heeft als hoofdberoep CEO Jumbo. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Frits van eerd. Naast CEO Jumbo heeft Frits van eerd dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Frits van eerd staat momenteel op onbekend.