1. Bekend
  2. Jan jaap van der wal

Jan jaap van der wal

€1.150.000
Beroep

Cabaretier/ presentator

Bekendvan

televisiewereld

Geboortedatum

1 November 1979

Geboorteplaats

Leeuwarden

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is Jan jaap van der wal?

Jan jaap van der wal is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als televisiewereld en ze is Cabaretier/ presentator van beroep.  Jan jaap van der wal is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Jan jaap van der wal is geboren op 1 November 1979 in Leeuwarden. Als we naar het geschatte vermogen van Jan jaap van der wal kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Jan jaap van der wal wordt momenteel geschat op €1.150.000.

Waar komt het vermogen van Jan jaap van der wal vandaan?

Jan jaap van der wal heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van televisiewereld en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Cabaretier/ presentator. Binnen het wereldje is Jan jaap van der wal enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Cabaretier/ presentator carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Jan jaap van der wal?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Jan jaap van der wal heeft opgebouwd. Zonder dat Jan jaap van der wal heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Jan jaap van der wal op een geschat vermogen uit van €1.150.000. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamJan jaap van der wal
Geboortedatum:1 November 1979
Geboorteplaats:Leeuwarden
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:televisiewereld
Beroep:Cabaretier/ presentator
Geschatte vermogen:€1.150.000

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Jan jaap van der wal heeft als hoofdberoep Cabaretier/ presentator. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Jan jaap van der wal. Naast Cabaretier/ presentator heeft Jan jaap van der wal dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Jan jaap van der wal staat momenteel op €1.150.000.