1. Bekend
  2. Michael Boogerd

Michael Boogerd

2,5 miljoen euro
Beroep

Oud wielrenner

Bekendvan

Wielersport

Geboortedatum

28-05-1972

Geboorteplaats

Den Haag

Nationaliteit

Nederland

Woonplaats

Belgie

Wie is Michael Boogerd?

Michael Boogerd is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Wielersport en ze is Oud wielrenner van beroep.  Michael Boogerd is Nederland en ze bezit een prachtige woning in Belgie. Michael Boogerd is geboren op 28-05-1972 in Den Haag. Als we naar het geschatte vermogen van Michael Boogerd kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Michael Boogerd wordt momenteel geschat op 2,5 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Michael Boogerd vandaan?

Michael Boogerd heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Wielersport en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Oud wielrenner. Binnen het wereldje is Michael Boogerd enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Oud wielrenner carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Michael Boogerd?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Michael Boogerd heeft opgebouwd. Zonder dat Michael Boogerd heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Michael Boogerd op een geschat vermogen uit van 2,5 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamMichael Boogerd
Geboortedatum:28-05-1972
Geboorteplaats:Den Haag
Nationaliteit:Nederland
Bekend van:Wielersport
Beroep:Oud wielrenner
Geschatte vermogen:2,5 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Michael Boogerd heeft als hoofdberoep Oud wielrenner. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Michael Boogerd. Naast Oud wielrenner heeft Michael Boogerd dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Michael Boogerd staat momenteel op 2,5 miljoen euro.