1. Bekend
  2. John de Mol

John de Mol

6 miljoen euro
Beroep

Presentator

Bekendvan

Mediawereld

Geboortedatum

1 December 1979

Geboorteplaats

Den Haag

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is John de Mol?

John de Mol is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Mediawereld en ze is Presentator van beroep.  John de Mol is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. John de Mol is geboren op 1 December 1979 in Den Haag. Als we naar het geschatte vermogen van John de Mol kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van John de Mol wordt momenteel geschat op 6 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van John de Mol vandaan?

John de Mol heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Mediawereld en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Presentator. Binnen het wereldje is John de Mol enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Presentator carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van John de Mol?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat John de Mol heeft opgebouwd. Zonder dat John de Mol heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt John de Mol op een geschat vermogen uit van 6 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamJohn de Mol
Geboortedatum:1 December 1979
Geboorteplaats:Den Haag
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Mediawereld
Beroep:Presentator
Geschatte vermogen:6 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

John de Mol heeft als hoofdberoep Presentator. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor John de Mol. Naast Presentator heeft John de Mol dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van John de Mol staat momenteel op 6 miljoen euro.