1. Bekend
  2. Frans van seumeren

Frans van seumeren

€350 miljoen
Beroep

Voormalig politicus

Bekendvan

Politiek en als TV persoonlijkheid

Geboortedatum

5 mei 1950

Geboorteplaats

De Meern

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is Frans van seumeren?

Frans van seumeren is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Politiek en als TV persoonlijkheid en ze is Voormalig politicus van beroep.  Frans van seumeren is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Frans van seumeren is geboren op 5 mei 1950 in De Meern . Als we naar het geschatte vermogen van Frans van seumeren kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Frans van seumeren wordt momenteel geschat op €350 miljoen.

Waar komt het vermogen van Frans van seumeren vandaan?

Frans van seumeren heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Politiek en als TV persoonlijkheid en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Voormalig politicus. Binnen het wereldje is Frans van seumeren enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Voormalig politicus carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Frans van seumeren?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Frans van seumeren heeft opgebouwd. Zonder dat Frans van seumeren heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Frans van seumeren op een geschat vermogen uit van €350 miljoen. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamFrans van seumeren
Geboortedatum:5 mei 1950
Geboorteplaats:De Meern
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Politiek en als TV persoonlijkheid
Beroep:Voormalig politicus
Geschatte vermogen:€350 miljoen

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Frans van seumeren heeft als hoofdberoep Voormalig politicus. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Frans van seumeren. Naast Voormalig politicus heeft Frans van seumeren dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Frans van seumeren staat momenteel op €350 miljoen.