1. Bekend
  2. Kylian Mbappé

Kylian Mbappé

630 miljoen euro
Beroep

Voetballer

Bekendvan

Voetbaltransfers / sponsordeals

Geboortedatum

20-12-1998

Geboorteplaats

Parijs

Nationaliteit

Franse

Woonplaats

Wie is Kylian Mbappé?

Kylian Mbappé is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Voetbaltransfers / sponsordeals en ze is Voetballer van beroep.  Kylian Mbappé is Franse en ze bezit een prachtige woning in . Kylian Mbappé is geboren op 20-12-1998 in Parijs. Als we naar het geschatte vermogen van Kylian Mbappé kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Kylian Mbappé wordt momenteel geschat op 630 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Kylian Mbappé vandaan?

Kylian Mbappé heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Voetbaltransfers / sponsordeals en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Voetballer. Binnen het wereldje is Kylian Mbappé enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Voetballer carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Kylian Mbappé?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Kylian Mbappé heeft opgebouwd. Zonder dat Kylian Mbappé heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Kylian Mbappé op een geschat vermogen uit van 630 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamKylian Mbappé
Geboortedatum:20-12-1998
Geboorteplaats:Parijs
Nationaliteit:Franse
Bekend van:Voetbaltransfers / sponsordeals
Beroep:Voetballer
Geschatte vermogen:630 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Kylian Mbappé heeft als hoofdberoep Voetballer. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Kylian Mbappé. Naast Voetballer heeft Kylian Mbappé dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Kylian Mbappé staat momenteel op 630 miljoen euro.