1. Bekend
  2. Lil Kleine

Lil Kleine

€ 2.5 miljoen
Beroep

Rapper

Bekendvan

Muziek

Geboortedatum

15 oktober 1994

Geboorteplaats

Amsterdam

Nationaliteit

Amsterdammer

Woonplaats

Nederland

Wie is Lil Kleine?

Lil Kleine is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Muziek en ze is Rapper van beroep.  Lil Kleine is Amsterdammer en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Lil Kleine is geboren op 15 oktober 1994 in Amsterdam. Als we naar het geschatte vermogen van Lil Kleine kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Lil Kleine wordt momenteel geschat op € 2.5 miljoen .

Waar komt het vermogen van Lil Kleine vandaan?

Lil Kleine heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Muziek en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Rapper. Binnen het wereldje is Lil Kleine enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Rapper carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Lil Kleine?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Lil Kleine heeft opgebouwd. Zonder dat Lil Kleine heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Lil Kleine op een geschat vermogen uit van € 2.5 miljoen . Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamLil Kleine
Geboortedatum:15 oktober 1994
Geboorteplaats:Amsterdam
Nationaliteit:Amsterdammer
Bekend van:Muziek
Beroep:Rapper
Geschatte vermogen:€ 2.5 miljoen

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Lil Kleine heeft als hoofdberoep Rapper. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Lil Kleine. Naast Rapper heeft Lil Kleine dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Lil Kleine staat momenteel op € 2.5 miljoen .