1. Bekend
  2. Vincent van der Voort

Vincent van der Voort

1.2 miljoen euro
Beroep

Darter

Bekendvan

Darten

Geboortedatum

18-12-1975

Geboorteplaats

Purmurend

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Wie is Vincent van der Voort?

Vincent van der Voort is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Darten en ze is Darter van beroep.  Vincent van der Voort is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in . Vincent van der Voort is geboren op 18-12-1975 in Purmurend. Als we naar het geschatte vermogen van Vincent van der Voort kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Vincent van der Voort wordt momenteel geschat op 1.2 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Vincent van der Voort vandaan?

Vincent van der Voort heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Darten en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Darter. Binnen het wereldje is Vincent van der Voort enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Darter carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Vincent van der Voort?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Vincent van der Voort heeft opgebouwd. Zonder dat Vincent van der Voort heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Vincent van der Voort op een geschat vermogen uit van 1.2 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamVincent van der Voort
Geboortedatum:18-12-1975
Geboorteplaats:Purmurend
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Darten
Beroep:Darter
Geschatte vermogen:1.2 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Vincent van der Voort heeft als hoofdberoep Darter. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Vincent van der Voort. Naast Darter heeft Vincent van der Voort dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Vincent van der Voort staat momenteel op 1.2 miljoen euro.