1. Bekend
  2. Tiger Woods

Tiger Woods

1.1 miljard euro
Beroep

Golfer

Bekendvan

Golfwereld / sponsordeals

Geboortedatum

20-11-1988

Geboorteplaats

Nationaliteit

nederlander

Woonplaats

Wie is Tiger Woods?

Tiger Woods is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Golfwereld / sponsordeals en ze is Golfer van beroep.  Tiger Woods is nederlander en ze bezit een prachtige woning in . Tiger Woods is geboren op 20-11-1988 in . Als we naar het geschatte vermogen van Tiger Woods kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Tiger Woods wordt momenteel geschat op 1.1 miljard euro.

Waar komt het vermogen van Tiger Woods vandaan?

Tiger Woods heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Golfwereld / sponsordeals en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Golfer. Binnen het wereldje is Tiger Woods enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Golfer carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Tiger Woods?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Tiger Woods heeft opgebouwd. Zonder dat Tiger Woods heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Tiger Woods op een geschat vermogen uit van 1.1 miljard euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamTiger Woods
Geboortedatum:20-11-1988
Geboorteplaats:
Nationaliteit:nederlander
Bekend van:Golfwereld / sponsordeals
Beroep:Golfer
Geschatte vermogen:1.1 miljard euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Tiger Woods heeft als hoofdberoep Golfer. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Tiger Woods. Naast Golfer heeft Tiger Woods dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Tiger Woods staat momenteel op 1.1 miljard euro.