1. Bekend
  2. Peter Gillis

Peter Gillis

>85 miljoen euro
Beroep

Investeerder

Bekendvan

Vakantieparken

Geboortedatum

20-3-1962

Geboorteplaats

Nationaliteit

Woonplaats

Nederland

Wie is Peter Gillis?

Peter Gillis is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Vakantieparken en ze is Investeerder van beroep.  Peter Gillis is en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Peter Gillis is geboren op 20-3-1962 in . Als we naar het geschatte vermogen van Peter Gillis kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Peter Gillis wordt momenteel geschat op >85 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Peter Gillis vandaan?

Peter Gillis heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Vakantieparken en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Investeerder. Binnen het wereldje is Peter Gillis enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Investeerder carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Peter Gillis?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Peter Gillis heeft opgebouwd. Zonder dat Peter Gillis heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Peter Gillis op een geschat vermogen uit van >85 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamPeter Gillis
Geboortedatum:20-3-1962
Geboorteplaats:
Nationaliteit:
Bekend van:Vakantieparken
Beroep:Investeerder
Geschatte vermogen:>85 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Peter Gillis heeft als hoofdberoep Investeerder. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Peter Gillis. Naast Investeerder heeft Peter Gillis dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Peter Gillis staat momenteel op >85 miljoen euro.