1. Bekend
  2. Peter Wright

Peter Wright

3,3 miljoen euro
Beroep

Darter

Bekendvan

Dartwereld

Geboortedatum

10-03-1970

Geboorteplaats

Livingston

Nationaliteit

Schots

Woonplaats

Wie is Peter Wright?

Peter Wright is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Dartwereld en ze is Darter van beroep.  Peter Wright is Schots en ze bezit een prachtige woning in . Peter Wright is geboren op 10-03-1970 in Livingston. Als we naar het geschatte vermogen van Peter Wright kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Peter Wright wordt momenteel geschat op 3,3 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Peter Wright vandaan?

Peter Wright heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Dartwereld en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Darter. Binnen het wereldje is Peter Wright enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Darter carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Peter Wright?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Peter Wright heeft opgebouwd. Zonder dat Peter Wright heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Peter Wright op een geschat vermogen uit van 3,3 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamPeter Wright
Geboortedatum:10-03-1970
Geboorteplaats:Livingston
Nationaliteit:Schots
Bekend van:Dartwereld
Beroep:Darter
Geschatte vermogen:3,3 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Peter Wright heeft als hoofdberoep Darter. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Peter Wright. Naast Darter heeft Peter Wright dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Peter Wright staat momenteel op 3,3 miljoen euro.