1. Bekend
  2. Raymond van barneveld

Raymond van barneveld

3.8miljoen euro
Beroep

Ex-darter

Bekendvan

Darten

Geboortedatum

20 April 1967

Geboorteplaats

Den Haag

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is Raymond van barneveld?

Raymond van barneveld is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Darten en ze is Ex-darter van beroep.  Raymond van barneveld is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Raymond van barneveld is geboren op 20 April 1967 in Den Haag. Als we naar het geschatte vermogen van Raymond van barneveld kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Raymond van barneveld wordt momenteel geschat op 3.8miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Raymond van barneveld vandaan?

Raymond van barneveld heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Darten en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Ex-darter. Binnen het wereldje is Raymond van barneveld enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Ex-darter carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Raymond van barneveld?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Raymond van barneveld heeft opgebouwd. Zonder dat Raymond van barneveld heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Raymond van barneveld op een geschat vermogen uit van 3.8miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamRaymond van barneveld
Geboortedatum:20 April 1967
Geboorteplaats:Den Haag
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Darten
Beroep:Ex-darter
Geschatte vermogen:3.8miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Raymond van barneveld heeft als hoofdberoep Ex-darter. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Raymond van barneveld. Naast Ex-darter heeft Raymond van barneveld dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Raymond van barneveld staat momenteel op 3.8miljoen euro.