1. Bekend
  2. Remon Vos

Remon Vos

5,7 miljard
Beroep

Ondernemer

Bekendvan

Vastgoed in Oost-Europa

Geboortedatum

1970

Geboorteplaats

Groningen

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is Remon Vos?

Remon Vos is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Vastgoed in Oost-Europa en ze is Ondernemer van beroep.  Remon Vos is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Remon Vos is geboren op 1970 in Groningen . Als we naar het geschatte vermogen van Remon Vos kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Remon Vos wordt momenteel geschat op 5,7 miljard.

Waar komt het vermogen van Remon Vos vandaan?

Remon Vos heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Vastgoed in Oost-Europa en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Ondernemer. Binnen het wereldje is Remon Vos enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Ondernemer carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Remon Vos?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Remon Vos heeft opgebouwd. Zonder dat Remon Vos heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Remon Vos op een geschat vermogen uit van 5,7 miljard. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamRemon Vos
Geboortedatum:1970
Geboorteplaats:Groningen
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Vastgoed in Oost-Europa
Beroep:Ondernemer
Geschatte vermogen:5,7 miljard

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Remon Vos heeft als hoofdberoep Ondernemer. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Remon Vos. Naast Ondernemer heeft Remon Vos dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Remon Vos staat momenteel op 5,7 miljard.