1. Bekend
  2. Sven Kramer

Sven Kramer

5,2 miljoen euro
Beroep

Schaatser/ ondernemer

Bekendvan

Schaatssport

Geboortedatum

23-04-1986

Geboorteplaats

Nationaliteit

Woonplaats

Friesland

Wie is Sven Kramer?

Sven Kramer is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Schaatssport en ze is Schaatser/ ondernemer van beroep.  Sven Kramer is en ze bezit een prachtige woning in Friesland. Sven Kramer is geboren op 23-04-1986 in . Als we naar het geschatte vermogen van Sven Kramer kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Sven Kramer wordt momenteel geschat op 5,2 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Sven Kramer vandaan?

Sven Kramer heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Schaatssport en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Schaatser/ ondernemer. Binnen het wereldje is Sven Kramer enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Schaatser/ ondernemer carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Sven Kramer?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Sven Kramer heeft opgebouwd. Zonder dat Sven Kramer heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Sven Kramer op een geschat vermogen uit van 5,2 miljoen euro. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamSven Kramer
Geboortedatum:23-04-1986
Geboorteplaats:
Nationaliteit:
Bekend van:Schaatssport
Beroep:Schaatser/ ondernemer
Geschatte vermogen:5,2 miljoen euro

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Sven Kramer heeft als hoofdberoep Schaatser/ ondernemer. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Sven Kramer. Naast Schaatser/ ondernemer heeft Sven Kramer dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Sven Kramer staat momenteel op 5,2 miljoen euro.