1. Bekend
  2. Kevin O’Leary

Kevin O'Leary

€425 miljoen
Beroep

Ondernemer / presentator

Bekendvan

Televisiewereld

Geboortedatum

09-07-1954

Geboorteplaats

Nationaliteit

Canadees

Woonplaats

Wie is Kevin O'Leary?

Kevin O'Leary is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Televisiewereld en ze is Ondernemer / presentator van beroep.  Kevin O'Leary is Canadees en ze bezit een prachtige woning in . Kevin O'Leary is geboren op 09-07-1954 in . Als we naar het geschatte vermogen van Kevin O'Leary kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Kevin O'Leary wordt momenteel geschat op €425 miljoen.

Waar komt het vermogen van Kevin O'Leary vandaan?

Kevin O'Leary heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Televisiewereld en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Ondernemer / presentator. Binnen het wereldje is Kevin O'Leary enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Ondernemer / presentator carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Kevin O'Leary?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Kevin O'Leary heeft opgebouwd. Zonder dat Kevin O'Leary heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Kevin O'Leary op een geschat vermogen uit van €425 miljoen. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamKevin O'Leary
Geboortedatum:09-07-1954
Geboorteplaats:
Nationaliteit:Canadees
Bekend van:Televisiewereld
Beroep:Ondernemer / presentator
Geschatte vermogen:€425 miljoen

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Kevin O'Leary heeft als hoofdberoep Ondernemer / presentator. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Kevin O'Leary. Naast Ondernemer / presentator heeft Kevin O'Leary dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Kevin O'Leary staat momenteel op €425 miljoen.